Mazón reivindica al PPCV com l'alternativa "real i viable" que "necessita i mereix" la Comunitat Valenciana

Guardar

El president del PPCV, Carlos Mazón
El president del PPCV, Carlos Mazón

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha reivindicat a la seua formació com l'alternativa "real i viable" que "necessita i mereix" la Comunitat Valenciana per a "construir un futur millor per a tots". "Som a temps de guanyar la dècada dels anys 20 d'aquest segle, i anem per totes", ha manifestat.

En aquesta línia, ha defensat que el PP és un partit "unit i fort" que està "preparat per al canvi i representa a més de cinc milions de ciutadans que volen posar en marxa la Comunitat i que per fi arranque Espanya". "Som l'alternativa a la qual cada dia se sumen més persones", ha defensat.

"Estem preparats per a governar i construir una Comunitat Valenciana millor", ha assegurat, encara que ha expressat "amb humilitat" que "no és tasca fàcil" i que el PP "no pot ni deu fer-ho a soles". "Els ciutadans a més de canvi volen pacte i diàleg", ha recalcat.

Així s'ha pronunciat Mazón aquest dissabte en l'acte de celebració del primer aniversari de la seua elecció al capdavant del PPCV, sota el lema 'Preparats per al canvi', en el qual ha estat acompanyat pel sotssecretari d'Institucional del partit, Esteban González Pons, la secretària general del PPCV i presidenta del PP de València, María José Catalá, i el president del PP de la província de València, Vicent Mompó.

Mazón ha posat l'accent en el seu "compromís personal" per a liderar "un govern que gestione sense ocurrències, escolte i dialogue", al mateix temps que s'ha mostrat disposat a "assumir compromisos" i "demostrar que el PP està preparat per al canvi".

Durant l'acte, ha avançat un "esbós" del programa electoral al qual "aspira" i pel qual "treballa" com a futur candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana. "Sabem que ens passaran la fulla i obligar a rendir comptes", ha apuntat.

"El canvi del PP és seriós, preparat, tranquil, de diàleg, de llibertat educativa, fiscal, d'emprenedoria i sanitària", ha manifestat, i ha reiterat que el PP "està preparat per a posar en marxa aquesta terra i convertir-la a l'avantguarda, referència, motor i líders d'Espanya".

ACABAR AMB L'"INFERN FISCAL"

Entre les mesures del seu programa "real", ha promés que, si és triat president, en la pròxima legislatura acabarà amb l'"infern fiscal" de la Comunitat amb l'eliminació de l'impost sobre la renda, el de successions, el de donacions i actes jurídics documentats o l'impost sobre el patrimoni, així com l'aprovació d'un impost progressiu a l'habitatge. "El meu enemic no és la riquesa, sinó la pobresa", ha declarat.

Així mateix, s'ha compromés a aprovar el "decret del tercer sector" i inaugurar l'etapa de la gratuïtat total de l'educació des dels 0 anys, alhora que ha asseverat que "avançarà en la competitivitat del trilingüisme en l'educació" i "retornarà la llibertat de triar l'educació dels seus fills als pares". I ha promés que portarà el tramvia a Elx, construirà una línia entre Dénia i Gandia i dues noves a Castelló, amb l'ampliació de la línia 1 fins al Grau i un tram entre Vila-real i la ciutat.

Paral·lelament, ha avançat que retornarà als autònoms "més 600 milions d'euros", aprovarà la quota zero per als autònoms menors de 35 anys i el pla d'habitatge 2023-2027, i crearà les direccions generals de Pesca i Protecció Animal. A més, ha assegurat que el seu futur govern de la Generalitat tindrà "com a màxim" 10 conselleries i es fixarà com a "prioritat" oferir un "servei públic sanitari de qualitat".

VALÈNCIA "NECESSITA" Al PP

Per part seua, Maria José Catalá ha asseverat que, enfront d'un "president i un projecte feble", Mazón és "fortalesa" i "representa el millor projecte liberal de centredreta" per a la Comunitat, i ha defensat que el PP suposa "la llibertat, gestió i moderació que necessiten els valencians". "Del socialisme s'ix i la gestió és el que val", ha manifestat.

"El meu president ha de ser valent, reconéixer els errors, demanar perdó i prendre les decisions oportunes en els moments oportuns", ha valorat, i s'ha dirigit a Mazón: "És el teu moment i els valencians et necessiten, però tu saps bé que perquè sigues president València ha de ser blau".

Catalá, que s'ha postulat per a ser candidata a l'alcaldia de València, ha reivindicat que la ciutat "no pot aguantar més i necessita al PP". "No vull ser alcaldessa per ser-ho ni perquè tinguem set de victòria, que també, sinó perquè València necessita deixar de ser una ciutat bruta, insegura i que perd oportunitats i tornar a ser de primera divisió", ha ressaltat, i ha agregat que "cal deixar arrere la decadent València de Joan Ribó per a arribar a l'enlluernadora València del PP".

Arxivat a:

Destacats