Mazón proposa una Llei Valenciana de startups per a fomentar les empreses emergents a la Comunitat

El president del PPCV visita la seu de l'Associació Valenciana de startups amb motiu del Dia de l'Empreniment

Guardar

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón
El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha proposat l'aprovació d'una llei de startups per a fomentar les empreses emergents en la Comunitat Valenciana i que puguen desenvolupar-se.

El president popular ha realitzat aquest anunci durant la seua visita a la seu de l'Associació Valenciana de Startups amb motiu del Dia Mundial de l'Emprenedoria que se celebra hui.

Per a Mazón, "les startups en la Comunitat Valenciana estan ofegades i no tenen cap mena de suport. Necessitem una llei valenciana perquè puguen desenvolupar-se i rebre el suport que no tenen de l'administració, no sols un impuls des del punt de vista fiscal sinó del reconeixement del nostre propi sector industrial".

El líder popular ha recordat que "des del PPCV proposem per a les joves empreses tecnològiques i innovadores la quota zero d'autònoms per als tres primers anys i una revolució fiscal per a ajudar-los no sols a posar-se en marxa sinó també per a poder retindre el talent que s'està generant. Es tracta de poder proveir de serveis avançats a la nostra indústria tradicional que necessita ser modernitzada".

Carlos Mazón ha destacat la necessitat de "tindre startups no significa tindre un sector econòmic més, significa també poder ajudar a la resta de sectors des de la modernitat i la innovació. Sense tecnologia, sense innovació, sense startups, no serem la Comunitat Valenciana que volem".

Mazón ha assenyalat que "en aquests moments la Comunitat Valenciana ha de consolidar-se en l'àmbit tecnològic, el foment de l'emprenedoria, la connexió amb el talent científic-universitari i la creació d'un marc adequat per a l'escalat de projectes digitals".

El número de startups en la Comunitat Valenciana s'ha incrementat un 15% més que en 2020 i la meitat desenvolupen solucions basades en Intel·ligència Artificial, Big Data, internet i computació en el núvol.

La Llei Valenciana de startups proposta introduiria beneficis fiscals i burocràtics que faciliten la creació i creixement d'empreses emergents en la Comunitat. A més, el PPCV també proposa apostar per posar la Comunitat en el mapa de l'emprenedoria i la innovació a través de l'impuls d'esdeveniments tecnològics, posar en marxa línies de formació especialitzades adaptades a les necessitats actuals de les empreses emergents i una revolució fiscal per a afavorir l'atracció d'inversió i la creació d'empreses. És necessari també eliminar traves administratives.

Arxivat a:

Destacats