Mazón proposa deduccions per a majors de 65 anys amb descendents a càrrec seu

Guardar

Carlos Mazón s'ha reunit amb M. José Catalá i M. Ángeles Crespo
Carlos Mazón s'ha reunit amb M. José Catalá i M. Ángeles Crespo

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha anunciat hui que està treballant en noves mesures fiscals dins de la seua proposta de reforma fiscal, entre les quals figuren deduccions per a majors de 65 anys amb descendents a càrrec seu.

El president del PPCV s'ha reunit hui amb la secretària general, M. José Catalá, i la presidenta de Grans Generacions del PPCV, M. Ángeles Crespo, per a treballar sobre aquestes mesures. "Des de Grans Generacions del PPCV, l'organització integrada per diversos representants del partit que compten amb una gran experiència i trajectòria professional, es proposa un camí que ens sembla molt interessant i que a més és de justícia per l'esforç que han fet els nostres majors en temps de crisis", ha assenyalat Mazón.

El president del PPCV ha recordat que "són moltes les persones majors que en temps difícils han acollit en les seues llars a familiars i han sigut fonamentals com a element d'unió i suport de les famílies. Per això és de rebut ser justos amb ells".

Així, Mazón ha explicat que des del PPCV "estem treballant en aqueixa direcció per a suggerir noves deduccions fiscals per a totes les persones majors que fan aqueixa labor de cohesió familiar i social. Aquestes persones tindran una deducció especial, avantatges fiscals, ajudes per a aguantar la pressió que significa aqueixa magnífica labor familiar". "El PPCV treballarà amb els membres de Grans Generacions per a avançar en les deduccions fiscals a les persones majors que han d'acollir a càrrec seu als seus propis familiars per diverses raons com les dificultats econòmiques que estem travessant", ha indicat.

Grans Generacions és un òrgan del PPCV creat el mes de maig passat, integrat per M. Ángeles Crespo, Antonio Clemente, Alejandro Font de Mora o Pepe Cholbi, entre altres.

Destacats