Mazón proposa que centres d'ensenyament i instituts celebren el Dia de l'Empresa per a motivar als joves que “alimentaran el nostre desenvolupament i creixement futur”

Destaca l'aliança amb el sector empresarial "per a defensar el futur com a territori cohesionat i el nostre protagonisme en el desenvolupament comú d'Espanya"

Guardar

Mazón en la celebració del Dia de l'Empresa de la Comunitat Valenciana
Mazón en la celebració del Dia de l'Empresa de la Comunitat Valenciana

Carlos Mazón, president de la Generalitat, ha proposat que els centres d'ensenyament i instituts celebren el Dia de l'Empresa amb l'objectiu de fomentar vocacions entre els joves que “alimentaran el nostre desenvolupament i creixement futur”.

Així ho ha manifestat el president de la Generalitat durant la celebració del Dia de l'Empresa de la Comunitat Valenciana, que ha tingut lloc en el Palau de la Generalitat i en la qual també ha participat el president de la Confederació Empresarial Valenciana, Salvador Navarro. A l'acte ha assistit la vicepresidenta segona i consellera de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero i la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes.

El cap del Consell ha explicat la seua intenció de no limitar esta celebració a un acte institucional, sinó convertir-la en un dia compartit en diferents espais, com els centres educatius, per a arribar als més joves i donar-los a conéixer la rellevància de l'empresa.

En este context, Carlos Mazón ha aplaudit la iniciativa de l'anterior Govern Valencià de celebrar el Dia de l'Empresa de la Comunitat Valenciana, que enguany s'ha organitzat per segona vegada per a realçar l'àmbit empresarial i ha destacat el seu objectiu de donar-li continuïtat “per convicció, per suport i projecció”.

Durant la seua intervenció, el president ha qualificat les empreses com a “agents de canvi i motors de transformació del territori, capaços de crear riquesa, fer possible la cohesió social” i ha destacat el seu valor com a aliats en les grans reivindicacions com l'aigua que necessita la Comunitat Valenciana; els ports que ens connectaran amb més mercats; els aeroports que atrauran més turistes i inversors i els recursos per a l'educació, la sanitat i polítiques de dependència.

Aliança amb el sector empresarial

El president ha destacat l'aliança amb el sector empresarial “per a defendre el futur com a territori cohesionat i el nostre protagonisme en el desenvolupament comú d'Espanya”.

El cap de l'executiu valencià ha mostrat el seu compromís per a mantindre un context estable i propici per a la creació de riquesa i progrés, amb mesures reals en el pla fiscal i en l'eficiència de la gestió administrativa.

En este sentit, ha assenyalat que el Govern que presidix “sempre serà un espai de seguretat, donarà estabilitat i oferirà serietat i rigor”, i per a això ha reiterat la seua aposta per a “consolidar una política basada en la col·laboració, l'escolta i la unió; per a garantir l'estabilitat en les institucions; la seguretat en la normativa, i la llibertat i l'equilibri com a pilars d'un progrés vertebrador de tots els territoris valencians”.

Finalment, s'ha compromés al fet que “cap empresa valenciana se senta mai abandonada per esta administració, ni les que ja estan, ni les que es crearan ací, ni les que vindran a instal·lar-se procedents altres territoris”.

La celebració del Dia de l'Empresa ha començat amb el diàleg de dos emprenedores, Paz Navarro i Antonia Pastor, que han compartit les seues experiències personals i professionals.

Arxivat a:

Destacats