Mazón: "Les principals reivindicacions de la Comunitat són una prioritat per al PP"

Guardar

El president del Partido Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón
El president del Partido Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha manifestat hui que "les principals reivindicacions de la Comunitat Valenciana són una prioritat per al Partit Popular davant el menystinc de Sánchez i el silenci i la submissió de Puig".

Així, s'ha manifestat Carlos Mazón després de participar, al costat de la síndica del GPP, Mª José Catalá, en la XXV Jornada Interparlamentària que el Partit Popular ha celebrat aquest cap de setmana a Toledo i en la qual per part de la delegació valenciana han intervingut els diputats autonòmics, Juan Carlos Caballero i Miguel Barrachina, la diputada nacional, Macarena Montesinos, i l'eurodiputat Esteban González Pons.

Mazón ha indicat que "no sols el president nacional, Alberto Núñez Feijóo, sinó el mateix president de Castella-la Manxa han reivindicat ací la necessitat d'un Pacte Nacional de l'Aigua perquè hi ha un reconeixement general que l'aigua és per a tots. I també s'ha posat l'accent en la millora del finançament que necessita la Comunitat Valenciana i el canvi de l'actual model a nivell nacional".

Carlos Mazón ha explicat que "la Comunitat Valenciana no pot ser la gran oblidada del Govern de Sánchez, l'última en finançament autonòmic i que cada dia tinga menys aigua per a regar les nostres terres. Ha quedat clar que el càstig al qual sotmet Sánchez a la Comunitat no es pot tolerar ni un minut més".

El president del PPCV ha afirmat que "és el moment de passar pàgina d'aquests governs nacionalistes d'esquerres. Cal eliminar l'infern fiscal en el qual viuen els valencians. No podem continuar sent l'autonomia, al costat de Catalunya, on les rendes més baixes suporten més pressió fiscal. Les famílies tenen seriosos problemes per a arribar a fi de mes, amb els preus disparats, i el govern Puig continua augmentant impostos i engreixant l'administració".

"Comptem amb tot el suport del PP en el Congrés i el Senat, amb el compromís del PP nacional, per a defensar el canvi de model de finançament que necessita la Comunitat Valenciana, l'aigua per als nostres regants, les infraestructures que necessitem perquè la Comunitat torne a situar-se a l'avantguarda en creixement i creació d'ocupació", ha afegit.

Caballero, Barrachina i Montesinos

En la seua intervenció en la Jornada, Juan Carlos Caballero ha assenyalat que "hui la Comunitat Valenciana és un territori hostil per als joves perquè 7 anys de polítiques d'esquerres només han portat més pobresa, més atur i més dogmatisme. Un terç de la població jove es troba en risc de pobresa i exclusió, dobleguem la taxa d'atur juvenil en la zona euro i només 1 de cada 9 joves valencians està emancipat".

El diputat autonòmic Miguel Barrachina ha assenyalat que "la Comunitat Valenciana és una terra de prosperitat. Les inversions no poden estar paralitzades per una administració lenta i amb moltes traves administratives. Volem posar en marxa una administració àgil".

Finalment, Macarena Montesinos ha plantejat la necessitat de recuperar la qualitat democràtica. "Enfront de la imposició nosaltres representem un model de llibertat. Des del treball conjunt de tots els estaments del partit, farem arribar a tots els ciutadans de la Comunitat Valenciana, un projecte de baixada d'impostos i de defensa dels nostres interessos. No podem estar a la cua, no podem ser per més temps invisibles com l'estem sent per al Govern de Sánchez i de Puig".

Arxivat a:

Destacats