Mazón: "Pensava que el Consell de Puig era incapaç de resoldre els problemes, però el vertader problema és el Consell"

"Cal parlar dels problemes dels ciutadans i donar una alternativa a la gent"

Guardar

Carlos Mazón a Les Corts
Carlos Mazón a Les Corts

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat hui que el Consell de Puig "està col·lapsat i és el vertader problema dels valencians". "Pensava que era un Consell incapaç de resoldre els problemes de la gent, però la conclusió és que el vertader problema que tenim és el mateix Consell", ha indicat.

Mazón s'ha pronunciat així aquest matí en relació a la remodelació del Govern valencià i després de conéixer-se l'eixida del titular d'Educació, Vicent Marzà.

"Estem assistint a un mareig extraordinari respecte al Consell de Puig. Uns es donen a la fugida, ahir una consellera ensenyava la porta d'eixida a una altra consellera i el portaveu del PSPV en Les Corts prefereix anar-se a defensar a presumptes corruptes abans que defensar al seu partit". "El tripartit solo parla dels problemes que tenen entre ells i no dels problemes de la gent. No parlen del preu de la llum, de la cistella de la compra, de l'aigua, del col·lapse del sistema social o de les condemnes a la Conselleria de Sanitat", ha indicat.

"Ara mateix només es parla dels problemes en el Consell i és lamentable. És hora de canviar això. Cal parlar dels problemes dels ciutadans i donar una alternativa a la gent", ha manifestat Mazón.

Arxivat a:

Destacats