Mazón: "Milers de valencians ompliran la plaça de bous per a llançar a tota Espanya un missatge de canvi des de la Comunitat Valenciana"

Guardar

M. José Catalá, Carlos Mazón i Vicente Mompó, en la plaça de bous de València
M. José Catalá, Carlos Mazón i Vicente Mompó, en la plaça de bous de València

El president del PPCV i candidat a la Generalitat, Carlos Mazón, ha assenyalat que "demà milers de valencians ompliran la plaça de bous per a llançar a tota Espanya un missatge de canvi des de la Comunitat Valenciana".

Carlos Mazón ha visitat en la plaça de bous de València el muntatge del míting central de campanya que se celebra demà, al costat de la candidata a l'alcaldia de València, María José Catalá, i el president del PP de la província de València, Vicent Mompó.

"Milers d'alacantins, castellonencs i valencians clamaran per un canvi i llançaran un missatge a tota la Comunitat Valenciana i a tota Espanya de força, protagonisme i reivindicació, perquè volem que el canvi a Espanya comence i es capitalitze des d'ací", ha afegit.

El candidat popular ha assenyalat que "tenim molta il·lusió però també moltes ganes, urgència i necessitat. Milers de valencians diran alt i clar que es mereixen el canvi, que ja ens toca i és el moment de la Comunitat Valenciana, ací i en tota Espanya".

Per al president popular "és l'hora de demostrar a tota Espanya la força del PPCV i les ganes de canvi dels ciutadans. Omplirem la plaça de bous de ganes, d'il·lusió, d'idees, de somriures, de canvi".

Carlos Mazón ha indicat que "assumim el repte, l'afrontem amb ganes. Demostrarem que som capaços d'iniciar, des d'ací, la fi del sanchisme".

Destacats