Mazón: "Menys despatxos per als polítics i més drets per a les persones, d'això es tracta en part el canvi"

Guardar

Carlos Mazón, davant dels mitjans de comunicació
Carlos Mazón, davant dels mitjans de comunicació

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha assenyalat que "el canvi que necessita la Comunitat Valenciana pot resumir-se en part en menys despatxos i més drets, menys assessors, palauets i 'xiringuitos' i més educació de qualitat i gratuïta de zero a tres anys, més polítiques socials i més polítiques sanitàries per a les persones".

Mazón ha assenyalat en l'acte de presentació de la candidata del PP a les pròximes eleccions municipals a Paiporta, Chelo Lisarde, que "el canvi en la Comunitat Valenciana és necessari per a la gent, per als ciutadans. Les persones necessiten el canvi després de huit anys en el que no sols no s'ha fet res sinó que s'ha anat deteriorant el que ja calia és el que ocorre quan un no es fa res. Al final estan eixint perjudicats els drets, les possibilitats i les alternatives dels ciutadans de la Comunitat Valenciana".

El líder popular ha recordat que "tenint en la Comunitat els impostos més alts de tota Espanya la sanitat no va millor ni els serveis socials tampoc, ni s'inverteix més, ni es posen en marxa habitatges de tipus social, o per a joves. És millor reactivar l'economia, posar en marxa a l'autònom, a l'emprenedor, al comerciant, ajudar al que necessita ara el suport més que mai per a alçar la persiana, per a generar més activitat econòmica i poder garantir de manera sostenible els serveis públics".

Sanitat, educació i habitatge

Carlos Mazón ha assenyalat que "creiem en la sanitat pública i per això blindarem el seu pressupost perquè no baixe del 30% i parlarem el mateix llenguatge que els professionals sanitaris. No és possible que les llistes d'espera siguen de les més altes d'Espanya, la meitat de les SAMU circulen sense metge o que hi haja hospitals amb llistes d'espera en cirurgia pediàtrica de fins a cinc mesos o 130 dies de mitjana d'espera a la província de València per a una intervenció quirúrgica".

Respecte a l'Educació, Mazón ha recordat la proposta del PPCV de posar en marxa una "educació gratuïta de zero a tres anys per a tota la Comunitat Valenciana, sense paperassa per a les famílies, de manera automàtica, incorporant els centres homologats, perquè es puga triar per part de les famílies. També una llei de llibertat educativa en la Comunitat Valenciana que done suport a la cultura de l'esforç, del respecte al professor i prepare als nostres fills per al món".

Mazón s'ha compromés a "posar en marxa més de 10.000 habitatges protegits en tota la Comunitat Valenciana, rebaixar l'impost de l'habitatge del 10% al 3% per a les famílies de rendes baixes, joves o municipis en risc de despoblació i posar en marxa política d'avals públics per a l'habitatge en joves que necessiten l'accés al seu primer habitatge. Ho posarem en marxa enguany. Sabem com ho farem. En huit anys en la Comunitat Valenciana han construït zero habitatges socials."

"Els diners en la butxaca dels ciutadans"

Carlos Mazón ha assenyalat que "ja està bé que els diners li ho quede Ximo Puig en la caixa. Volem que estiga en la butxaca dels ciutadans. La llibertat també és llibertat fiscal, perquè cadascun puga decidir què fer amb els seus diners. Volem menys despatxos i més drets". En aquest sentit, Mazón ha citat la despesa per part de Puig de 23 milions d'euros per a comprar el palauet de Correus en la plaça de l'Ajuntament de València "i poder convidar a canapés als seus convidats vips per a veure les mascletades, i ho han tret de la partida de remodelació de col·legis".

"S'ha acabat el temps de no trepitjar fort a Madrid", ha continuat. "Ja està bé de traure als violadors i a abusadores al carrer sense que ningú diga res, l'últim beneficiari serà l'exmarit de Mónica Oltra. Hi ha 13 imputats per suposadament tapar els abusos a la menor que segueixen en els seus llocs en la conselleria d'Igualtat, entre elles la directora general de la infància, que s'ha anat a Islàndia a ensenyar com es protegeix els menors. S'ha acabat la festa".

El president dels populars ha indicat que "som nosaltres els que sabrem gestionar i reivindicar. Estem preparats perquè arranque la Comunitat Valenciana. Posar-nos en peus té a veure amb l'orgull, la tranquil·litat i la serenitat de saber gestionar bé, com vam demostrar allí on vam governar, i posar en marxa les polítiques que necessita la gent. Tenim la urgència d'un poble que necessita alçar-se, funcionar, demostrar i oferir el millor dels seus municipis i les seues gents. No hi ha una altra alternativa, només el PP pot aconseguir liderar aqueix canvi".

Compromisos amb Paiporta

En la seua intervenció, Mazón, qui ha estat acompanyat pel president provincial del PP a València, Vicent Mompó, ha mostrat el seu compromís amb Paiporta. "El canvi arribarà i des de la Generalitat posarem en marxa les inversions que mereix Paiporta com el centre de dia de Vila Amparo, que ni tan sols està projectat, o la millora de les instal·lacions educatives com La Sènia".

Destacats