Mazón: "Pararem i revertirem la Llei de Costes que mata les nostres platges"

El president del PPCV exigeix que el Govern rectifique sobre la Llei de Costes i adverteix del dany que la partió pot provocar en propietaris i el turisme de Tavernes de la Valldigna

Guardar

Carlos Mazón i Eva Palomares, candidata del PP a l'alcaldia de Tavernes de la Valldigna
Carlos Mazón i Eva Palomares, candidata del PP a l'alcaldia de Tavernes de la Valldigna

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat hui que el PPCV "recolzarà als veïns fins al final i treballarà per la conservació del litoral de Tavernes i les seues edificacions. Pararem i revertirem aquesta Llei de Sánchez que mata les nostres platges i el nostre turisme".

Mazón s'ha pronunciat así en l'acte de presentació de la candidata del PP a l'alcaldia de Tavernes de la Valldigna, Eva Palomares. El president del PPCV ha recordat que Tavernes "és un municipi amb un motor econòmic molt clar, el turisme, i el reglament Llei de Costes del Govern de Sánchez suposa un perill per a la perdurabilidad d'aqueix motor". A més, ha afirmat que "al costat d'Eva Palomares com a alcaldessa de Tavernes anem a engegar una nova ciutat amb les inversions que tant en matèria d'infraestructures com a educatives necessita el municipi".

Así, Mazón ha criticat que amb l'actual normativa i l'aplicació de les partions "s'ataca directament als propietaris, la qual cosa pot causar un efecte va dominar en el mercat de segones residències i un descens del turisme" i ha lamentat que "Puig no està fent gens per defensar els interessos de milers de valencians que veuen perillar el seu patrimoni o els seus negocis".

Sobre aquest tema, ha afirmat que el PPCV "defensa la compatibilitat del dret a la propietat amb l'actuació per a preservar i protegir la costa. No n'hi ha prou amb portar camions d'arena, cal intervindre amb obres de protecció". Mazón ha demanat al Govern de Sánchez una rectificació del reglament de la Llei de Costas. "Ja està ben que els veïns de Tavernes patisquen la desídia de Sánchez i la passivitat de Puig", ha assenyalat.

Mazón ha reivindicat el treball d'Eva Palomares i ha manifestat que els veïns de Tavernes "mereixen tindre una alcaldessa com ella, que coneix de primera mà els problemes de la gent i que baralla pel millor per al seu municipi". El president del PPCV ha criticat l'"abandó" que pateix Tavernes per part dels governs socialistes de Sánchez i Puig i ha reclamat l'actuació urgent en obres hidràuliques que el municipi reclama des de fa anys o les obres del col·lector, así com la piscina coberta i les infraestructures educatives que necessita el municipi.

Destacats