Mazón: "L'únic president de CCAA amb un germà imputat és Ximo Puig"

"Sempre he sigut tolerant amb la resta de partits, però no vaig a permetre que se'ns insulte", assenyala

Guardar

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón
El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha recordat hui que l'únic president d'una CCAA amb un germà imputat "és Ximo Puig".

Mazón s'ha pronunciat així aquesta vesprada després de la reunió del consell de direcció del partit. El president del PPCV ha assenyalat que els populars no toleraran "ni permetre els insults de l'esquerra, que continua creient que té superioritat moral".

El president del PPCV ha fet al·lusió a les declaracions d'aquest matí dels portaveus dels grups del tripartit. "Han ensenyat la seua vertadera cara, que és la de fer oposició al PPCV i ens han obsequiat amb una falta d'educació evident i parlant de la vida interna del PP, quan nosaltres sempre hem sigut respectuosos amb els processos interns dels partits".

Sobre aquest tema, Mazón ha recordat que no ha fet declaracions "sobre el relleu del Síndic en Compromís, ni he faltat al respecte quan va marxar el vicepresident segon del Consell, de Podemos, ni he parlat dels congressos provincials del PSPV. Cada partit sabrà com porta la seua vida interna, però al tripartit d'esquerres li interessa molt la nostra i estan molt pendents, símptoma que han col·lapsat en la Generalitat, amb una setmana amb diverses sentències condemnatòries".

"Sempre he sigut tolerant amb la resta de partits, però no permetré que se'ns insulte i se'ns titlle de criminals -ha continuat Mazón-. Els afiliats, simpatitzants, els alcaldes, portaveus i totes les persones que creen en el PP no es mereixen això i no ho permetré i si el tripartit vol anar per ací jugarem tots", ha assenyalat.

"Rubio, Oltra, Fuset..."

Així, ha recordat que Pedro Sánchez va nomenar el socialista Rafael Rubio subdelegat del Govern "quan ja estava imputat per malversació", que Oltra no ha assumit responsabilitats pel cas d'un abús a una menor malgrat que la sentència parla de negligència i té a sis alts càrrecs imputats, que el regidor de Compromís a València Pere Fuset s'asseurà en la banqueta acusada d'homicidi imprudent, que el director general de Política Lingüística segueix imputat i que l'únic president d'una CCAA que té un germà imputat "per greus delictes" és Ximo Puig. Així mateix, ha recordat altres casos d'imputats de l'administració valenciana, com el director general de l'Aigua, per prevaricació i delicte ambiental, o el director general d'Urbanisme, que està investigat per falsificació de document públic i segueix en el seu lloc.

El president del PPCV ha traslladat un missatge de proximitat als simpatitzants i afiliats del PP. "Som conscients de la situació trista i desconcertant que hi ha, però nosaltres continuarem treballant en l'important, que és seguir en el camí per a acabar amb les polítiques de Sánchez en el Govern d'Espanya i del tripartit d'esquerres en la Generalitat", ha assenyalat Mazón, qui ha indicat que confia que el president del partit "resoldrà aquesta situació al més prompte possible".

Arxivat a:

Destacats