Mazón ironitza sobre l'"inesperadíssim pacte" de PSOE i Sumar, que "és més del mateix del menyspreu a la Comunitat"

Guardar

El president de la Generalitat, Carlos Mazón
El president de la Generalitat, Carlos Mazón

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha ironitzat sobre l'acord de govern entre PSOE i Sumar per a la investidura de Pedro Sánchez, en qualificar el pacte com a "inesperadíssim" i valorar que "passarà als annals de l'audàcia de la capacitat negociadora", al mateix temps que ha augurat que implicarà "més del mateix del menyspreu a tot el que significa la Comunitat Valenciana".

Així s'ha pronunciat, a preguntes dels mitjans aquest dimarts, en la seua assistència a la jornada IIICharIN Europe Conference organitzada per Power Electronics a Llíria (València), després que el PSOE i Sumar hagen aconseguit un acord programàtic per a formar un nou Govern de coalició després de tancar els seus líders, Pedro Sánchez i Yolanda Díaz, els detalls del pacte.

"La veritat és que quan me n'he assabentat quasi se m'entravessa el café perquè l'extraordinària sorpresa que ha sigut per a mi poder descobrir eixe gran pacte que ningú esperava entre Sumar i el PSOE, aquesta notícia bomba tan extraordinari al qual irònicament m'estic referint, perquè quasi em dona un parraque", ha comentat Carlos Mazón.

Així, el president de la Generalitat ha dit que "tenim una nova era política en un pacte inesperadíssim entre la vicepresidenta en funcions i el president en funcions" que "passarà als annals de la història com la gran sorpresa política de la dècada".

Mazón ha afirmat que Pedro Sánchez i Yolanda Díaz "estan oferint una reedició del més del mateix, eixe més del mateix que ens ha deixat sense aigua; ens ha deixat sense inversions en els Pressupostos de l'Estat; ha oblidat a la ceràmica com a sector fonamental; fa anys que no autoritza l'ampliació del port de València tan necessària per a nosaltres" i comporta "retards del Corredor Mediterrani". "Eixe més del mateix del menyspreu a tot el que significa la Comunitat Valenciana", ha asseverat.

En eixe sentit, ha apuntat que "més del mateix no significa continuar igual de bé". "Ací no podem aplicar el 'virgencita, virgencita, que em quede com estic'", ha comentat, abans de criticar que "les perspectives són molt negatives" a causa de l'"agenda oculta amb el separatisme que encara no coneixem".

"Haurem de posar-nos en peus de veritat, a haver de posar-nos a lluitar de veritat. Serem més forts nosaltres de veritat i més competitius de veritat", ha afegit.

Destacats