Mazón fitxa en el PPCV a Ruth Merino, exportaveu de Ciutadans en les Corts

El líder dels populars ha anunciat que Merino s'incorporarà a l'equip econòmic del Partit Popular com a independent

Guardar

La exsíndica de Ciutadans (Cs) a Les Corts Valencianes, Ruth Merino
La exsíndica de Ciutadans (Cs) a Les Corts Valencianes, Ruth Merino

Ruth Merino, que ha sigut portaveu de Ciutadans en Les Corts fins a fa amb prou faenes dues setmanes, ha anunciat la seua incorporació al Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV). Així ho ha confirmat Carlos Mazón, líder autonòmic dels populars, durant la roda de premsa celebrada hui.

Així, Merino ingressa en el Partit Popular on formarà part de l'equip econòmic de la formació de cara a les pròximes cites electorals, tant municipals com a autonòmiques, que tindran lloc al maig. Des d'aqueix sector del partit, Mazón ha explicat que es començarà a treballar en mesures de "aplicació immediata" perquè es puguen engegar quan "arribe el canvi a la Comunitat Valenciana", ha afirmat.

Carlos Mazón i Ruth Merino durant la roda de premsa d'avui
Carlos Mazón i Ruth Merino durant la roda de premsa d'avui

Mazón ha defensat la "marcadíssima sensibilitat social" de Merino, el seu caràcter "liberal" i la seua "extraordinària preparació i formació" i ha afirmat que és un "luxe" comptar amb ella. En aquesta línia, li ha agraït el "pas" que dóna "per demostrar que estem en un projecte obert, centrat, de marcat caràcter social des del rigor i l'ambició que necessita la Comunitat Valenciana".

Dimissió de la portavocía de Ciutadans

L'anunci del nou fitxatge de Ruth Merino en el PPCV, arriba 21 dies després que la política comunicara la seua dimissió del càrrec de portaveu de Ciutadans en Les Corts. Així, Merino va fer públic que deixava el càrrec i també a l'acta parlamentària "amb molta tristesa i impotència", ja que considerava que la refundació del partit no canviaria "gens".

En el moment de la seua dimissió, va assegurar que no tenia "cap oferta de ningú" i que es marxava "plenament convençuda de per què ho faig", si bé admetia "converses informals" amb altres partits, sense que hi haguera res més seriós. Merino afirmava que no descartava tornar en un futur a la política, però assegurava que tornaria al seu lloc de treball en l'Agència Tributària.

Destacats