Mazón:"Estem farts d'estar a la cua i anem a seguir vigilants davant qualsevol relaxació de Sánchez"

Defensa la integritat territorial de la Comunitat Valenciana "enfront dels anhels d'alguns que siguem una cosa diferent a la qual som"

Guardar

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, juntament amb altres companys d'equip en el Dia de la Constitució
El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, juntament amb altres companys d'equip en el Dia de la Constitució

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat hui que "no volem ser més que ningú, però estem farts d'estar sempre a la cua i que estarem molt vigilants davant qualsevol relaxació del Govern de Sánchez".

Carlos Mazón ha assegurat que "és una pena que el document sobre el canvi de model de finançament no diga que se'ns compensarà per tots aquests anys d'infrafinançament i que no es parle de "statu quo" de la Comunitat Valenciana".

Així, ha ressaltat que "sempre farem costat a la Generalitat si està convençuda de reivindicar tot el que necessita la nostra Comunitat, però estarem molt atents i vigilants perquè no existisca cap mena de submissió davant el govern de Sánchez".

El president del PPCV, ha afirmat que "som socis lleials de tot aquell que reivindique adequadament i justament el canvi de model de finançament, les inversions que necessitem i no arriben, l'aigua que necessitem i no arriba, les infraestructures que necessitem i no arriben com el Corredor Mediterrani perquè no perdrem l'oportunitat de ser reivindicatiu cada dia".

Finalment, Carlos Mazón ha assegurat que "defensarem la integritat territorial de la Comunitat Valenciana enfront dels anhels d'alguns que siguem una cosa diferent de la que som. Vull reafirmar hui la importància que té la defensa dels nostres senyals d'identitat, i sobretot la defensa de ser Comunitat Valenciana".

Arxivat a:

Destacats