Mazón enlletgeix a Puig no haver sigut més reivindicatiu i que no oferisca cap proposta d'acord concreta

Guardar

Mazón i Catalá en les Altes Distincions del 9 d'Octubre.
Mazón i Catalá en les Altes Distincions del 9 d'Octubre.

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha retret que el 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, no hi ha sigut "més reivindicatiu" en el seu discurs institucional amb motiu del 9 d'Octubre i sobre aquest tema ha afirmat que no li ha escoltat "cap proposta d'acord ni cap reivindicació concreta".

Mazón, en declaracions als mitjans, ha assenyalat preguntat per l'oferta de Puig per a arribar a acords en matèries com la inflació o pactes autonòmics, ha assenyalat: "No li he escoltat cap proposta ni cap reivindicació concreta, només he escoltat un discurs", ha assenyalat.

En aqueix sentit, ha apuntat les distàncies del PP amb moltes posicions de Puig i ha recalcat que ell haguera sigut "molt més reivindicatiu" amb un dels "majors insults" dels últims temps com "han sigut els Pressupostos Generals de l'Estat i amb les manques que té la Comunitat Valenciana".

No obstant això, ha apuntat que no vol centrara el 9 d'Octubre en la crítica sinó en el que queda per davant: "Hui un dia de sembrar esperances, de trobades i poder treballar per una societat madura, que es posa en peus i que també sap reivindicar i desenvolupar el seu propi autogovern". "Això és el que em sembla a mi més important d'un 9 d'Octubre", ha recalcat.

Sobre aquest tema, ha posat en relleu "la dificultat dels moments que tenim, que no podem negar, però sabent que junts podem avançar molt" perquè ens queda "un any molt complicat". Así, ha insistit que hui és un dia de "aparcar diferències i disputes i buscar punts de trobades per a seguir avançant i no tirar-nos les andròmines al capdavant".

"Els grans avanços que ha tingut aquesta terra ha sigut gràcies a trobades en els quals tots han cedit una miqueta però tots hem avançant molt", ha recalcat Mazón, que ha subratllat que "aqueix és l'esperit del 9 d'Octubre en el qual desitge a tots els ciutadans un gran dia i que ens quede un gran pòsit d'autogovern i valencianía dins de la nostra espanyolitat i de desenvolupament",

Arxivat a:

Destacats