Mazón enlletgeix a Puig no haver assumit responsabilitat per Oltra: "Ha sigut ella la que ho ha hagut de decidir per ell"

Guardar

El president del PPCV, Carlos Mazón
El president del PPCV, Carlos Mazón

El president del Partit Popular en la Comunitat Valenciana (PPCV), Carlos Mazón, ha enlletgit al president de la Generalitat, Ximo Puig, "no haver pres durant massa temps cap decisió" sobre l'"abominable assumpte" que afecta la fins ara vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra. "I finalment ha sigut ella la que ho ha hagut de decidir per ell".

Així ho ha manifestat Mazón després de l'anunci de Mónica Oltra que deixa els seus càrrecs, tant en l'executiu autonòmic com en el parlament valencià, després de ser imputada en el cas del presumpte encobriment dels abusos a una menor tutelada per part d'un educador, el seu exmarit.

"Durant massa temps, Ximo Puig no ha pres cap decisió ni ha assumit responsabilitat sobre un assumpte que és abominable i finalment ha hagut de ser Oltra la que el decidisca per ell, no sabem molt bé per què", ha asseverat.

El líder dels 'populars' valencians ha retret que "segueixen sense demanar perdó, a hores d'ara, a Maite, que és l'única víctima de tot açò, ningú de la Generalitat Valenciana, que és el principal problema que tenim i la principal xafogor que tenim en la Comunitat Valenciana".

"No sabem què serà el següent, m'espere qualsevol cosa", ha conclòs Mazón.

Destacats