Mazón elogia l'esforç de les comissions falleres "per mantindre les nostres tradicions i contribuir a gaudir d'unes festes de convivència"

Guardar

Carlos Mazón, Amparo Folgado i Vicente Mompó en la visita a les Falles de Torrent 2024
Carlos Mazón, Amparo Folgado i Vicente Mompó en la visita a les Falles de Torrent 2024

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha elogiat l'esforç de les comissions falleres "per mantindre les nostres tradicions i contribuir a gaudir d'uns dies de convivència tan excepcionals".

Durant la seua visita a les Falles de Torrent, el cap del Consell ha reconegut "el treball ben fet de les falles" i ha llançat un missatge "de proximitat, alegria i tradició" a totes les localitats de la Comunitat Valenciana que estan celebrant estes festes.

Així mateix, ha destacat a Torrent com a "referència fallera" i ha subratllat que amb les falles "la Comunitat Valenciana està oberta al món i obri els seus braços a tots els visitants que venen a gaudir amb nosaltres".

Igualment, ha fet referència a la quantitat de pobles en el nostre territori que "senten tan a prop les seues arrels" i "hui s'han despertat amb els seus monuments després d'una nit molt llarga treballant perquè tots puguem gaudir de les Falles".

El president ha realitzat un recorregut per les Falles de les comissions 'Plaça Sant Roc', 'Plaça' i 'Ramón y Cajal' de Torrent, acompanyat pel president de la Diputació de València, Vicente Mompó i l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado.

També ha visitat l'ajuntament on ha firmat en el llibre d'honor i ha assistit a la 'mascletà' al costat de les Falleres Majors de Torrent, María Peris i Vega Román, i les seues corts d'honor.

Destacats