Mazón demana als partits del Consell de Puig que recapaciten i se sumen a totes les mobilitzacions per a exigir la millora dels PGE per a Alacant

Guardar

Carlos Mazón, president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana
Carlos Mazón, president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha demanat hui als partits que formen part del Consell de Puig que "recapaciten" i se sumen "a totes les mobilitzacions per a exigir la millora dels Pressupostos Generals de l'Estat per a la província d'Alacant".

"Espere sincerament que el PSPV, Compromís, Podem, Esquerra Unida i els sindicats recapaciten i se sumen a totes les mobilitzacions en defensa de la província d'Alacant i el rebuig a uns PGE que ens deixen a la cua d'Espanya en inversions. No és de rebut anar únicament a les manifestacions que convoquen ells i a més demanar a uns altres que desconvoquen les seues, quan l'objectiu comú ha de ser defensar a Alacant tots els dies, en tots els llocs i convoque qui convoque, no sols on es pot tindre protagonisme", ha assenyalat.

Mazón ha afirmat que anar a unes mobilitzacions però excloure a unes altres "és un mal servei als interessos de la província" i ha confirmat la seua presència "en totes". "Espere que tots els partits acudisquen també a la manifestació convocada el dia 3 a Alacant per la Cambra de Comerç i que no deixen a l'estacada a la província", ha afegit.

El president del PPCV ha afirmat que Sánchez "ha menystingut a la província d'Alacant amb aquests pressupostos, com ho ha fet des de fa anys amb el retard del finançament i l'aigua que necessitem, i totes les forces polítiques han de fer-li-ho veure des de la unitat i en tots els fòrums i plataformes possibles". "Cal unir forces, tindre visibilitat i demostrar que Alacant i la Comunitat no callen davant els greuges continus del Govern d'Espanya. No podem permetre que la província d'Alacant estiga a la cua en inversions", ha manifestat.

Destacats