Mazón demana a Puig que fixe una data per a reunir-se i treballar conjuntament en mesures davant la crisi

El president del PPCV envia una carta a Puig i mostra la seua "profunda preocupació" per la greu situació social i econòmica que viuen els ciutadans de la Comunitat

Guardar

Carlos Mazón durant una reunió amb representants del GPP
Carlos Mazón durant una reunió amb representants del GPP

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha traslladat una carta al president de la Generalitat, Ximo Puig, en la qual li sol·licita "que fixe una data" per a reunir-se "i treballar conjuntament una sèrie de mesures que contribuïsquen a mitigar les conseqüències de la terrible crisi econòmica i social que estan vivint els ciutadans en la nostra Comunitat".

Així ho ha explicat el president del PPCV aquest matí, on ha posat de manifest la seua "profunda preocupació per la greu situació social i econòmica que viuen els ciutadans de la Comunitat Valenciana".

En la carta, Mazón assenyala que el creixement "desorbitat" en els preus dels hidrocarburs, del gas, de la llum i dels productes de primera necessitat, "està afectant de manera molt negativa al conjunt de la societat i molt especialment a les famílies més vulnerables", raó per la qual urgeix al fet que des del Govern valencià es prenguen mesures "que repercutisquen positivament en les economies domèstiques, en els professionals, en les empreses". "Hi ha molt que podem fer i no hem d'esperar més per a posar en marxa una sèrie de mesures que ajuden a reactivar l'economia en la nostra Comunitat", ha afirmat.

Així, Mazón ha expressat la voluntat del PPCV "de contribuir a trobar les respostes que els ciutadans estan demandant de tots nosaltres", d'aquí ve que sol·licite la reunió amb el cap del Consell. Al costat de la carta el president del PPCV ha adjuntat les propostes resumides en el document Decàleg per a la recuperació social i econòmica de la Comunitat Valenciana que des del PPCV s'ha elaborat conjuntament amb els sectors socials i professionals afectats. "Proposem deu mesures de caràcter urgent que, des del nostre punt de vista poden i deuen posar-se en marxa de manera immediata per a reactivar la nostra economia", ha assenyalat.

"El Govern valencià està a la deriva i el van demostrar ahir quan Puig reia davant la frase de Mireia Mollà que els ciutadans 'no s'anaven a assabentar'". "Es creuen que els ciutadans no s'assabenten que es presenta una taxa turística, que la Copa Amèrica es perd, que es rega amb subvencions públiques a familiars i amics, que seguiran sense abaixar els impostos. Però els ciutadans s'assabenten de tot, que puja la cistella de la compra i que fa falta prendre mesures", ha conclòs.

Destacats