Mazón defén un pacte de reconstrucció i unió que “que pose fi a la deriva destructiva a Espanya”

Guardar

Jose María Aznar i Carlos Mazón
Jose María Aznar i Carlos Mazón

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat “la recepta valenciana de l’equilibri i la sensatesa” per a defendre “amb rigor i fermesa” allò que correspon a la Comunitat Valenciana, sempre des del diàleg i la cerca d’acords.

Carlos Mazón ha fet estes declaracions durant la clausura de l’assemblea general de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), en la qual ha expressat la necessitat de treballar “sobre l’autènticament important” per a la societat valenciana i ha esmentat com a exemples, les inversions, el finançament, les infraestructures o l’aposta per la simplificació administrativa i ha agraït el compromís del teixit empresarial i, en concret d’AVE, amb estos objectius.

Carlos Mazón ha apostat per reivindicar, amb la complicitat del teixit empresarial i sempre des del diàleg, millors infraestructures, més aigua i més inversions en energia per a impulsar el desenvolupament econòmic i social de la Comunitat Valenciana.

El cap del Consell ha apostat també per eliminar tràmits administratius i ha assenyalat que des del Consell  s’està ultimant un pla de simplificació real de l’Administració “revolucionari i sense precedents al nostre país”.

Així, ha indicat que des de la Generalitat “cal posar-ho fàcil” tant a la ciutadania com a les empreses, i ha defés que des del Consell “ja no s’assenyala empresaris”, en referència a les crítiques que va rebre este sector en l’anterior etapa de govern, sinó que se’ls procura l’entorn fiscal més favorable per a crear ocupació i riquesa.

Societat hiperconnectada

Respecte a la realitat socioeconòmica, Carlos Mazón ha explicat que vivim en una “societat hiperconnectada”, en la qual preval la rapidesa i el canvi constant, i que això produïx efectes sobre l’economia que es manifesten en una demanda de perfils laborals cada vegada més versàtils i multidisciplinaris, en la diversificació creixent del teixit productiu o en la col·laboració empresarial en àmbits tan diversos com la mobilitat, l’energia i la logística.

En esta línia, ha indicat que la Comunitat Valenciana té un paper imprescindible per al desenvolupament social i econòmic d’Espanya i que “com millor s’ha cuidat la Comunitat Valenciana, millor li ha anat a Espanya”.

Divisió davant de reconstrucció

Durant la seua intervenció, Carlos ha lamentat que en l’àmbit nacional “l’espai públic haja sigut intoxicat per una atmosfera de divisió i d’obsessió pel poder” i ha apostat per un pacte de reconstrucció i unió “que pose fi a la deriva destructiva a Espanya”.

El cap del Consell ha assenyalat que en la vida social i política hi ha valors que no són negociables com el “compromís amb la paraula donada, el rigor, la veritat i la convivència” i, en este sentit, ha apostat per “la sensatesa, el rigor, el compromís i el diàleg” per a avançar cap a una societat més pròspera.

AVE, una referència

Carlos Mazón també ha reivindicat que AVE s’haja convertit en una entitat “de referència” que reivindica els interessos de la Comunitat Valenciana “amb veu pròpia i altura de mires”, que tix aliances i s’alinea amb els grans objectius de l’autonomia i del país. Així mateix, ha agraït als empresaris de la Comunitat Valenciana el seu suport després de l’incendi ocorregut en Campanar.

A l’acte, en el qual ha pronunciat una conferència l’expresident del Govern d’Espanya, José María Aznar, han assistit també la consellera d’Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino; la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, i la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes.

Arxivat a:

Destacats