Mazón defensa que "la música tornarà a ser una assignatura en l'ESO" i no tornarà a ser oblidada

Guardar

Mazón en l'assaig i gravació de l'himne del Partit Popular per 71 músics a Torrent
Mazón en l'assaig i gravació de l'himne del Partit Popular per 71 músics a Torrent

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat hui que "la música tornarà a ser una assignatura obligatòria en el currículum de l'ESO després de ser suprimida pel Consell de Puig".

A més, s'ha compromés a "tornar a oferir l'assignatura en tots els Instituts, que abans la tenien, i que ha sigut suprimida amb els nous batxillerats, perquè els alumnes que vulguen estudiar-la no hagen de desplaçar-se".

Així s'ha manifestat el President del PPCV després d'assistir a l'assaig i enregistrament de l'himne del Partit Popular per 71 músics a Torrent on els ha trasllat el seu agraïment i ha afirmat que "en una terra de música com és la nostra no té sentit eliminar la formació que ens permet gaudir, entendre i sentir la nostra terra i les nostres arrels".

"És emocionant perquè estem proposant una nova versió de l'himne del PP "a la valenciana", amb una gran banda de música i té trossets de València, Alacant i Castelló i del nostre Himne Regional. És un homenatge a la música".

Mazón ha recordat que "la música en la Comunitat Valenciana és una mica més que una assignatura, és un senyal d'identitat del que som i del que representem, i per això defensarem la música i als músics valencians perquè són una part fonamental de la nostra societat".

Carlos Mazón ha explicat que "el Consell de Puig l'ha relegada a un paper residual en l'educació en eliminar-la com a obligatòria i això és molt feridora per a la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, Mazón ha afirmat que "és una mostra més de l'abandó de Puig als senyals d'identitat de la Comunitat Valenciana. No té una aposta clara per la nostra cultura i per defensar el que som i el que representem".

Destacats