Mazón defén les cinc lleis de PP i Vox: "Continuem avançant i complint amb el nostre programa del canvi"

Reivindica una concòrdia "per a tots per igual" i una societat "amb els braços oberts" que no vol "divisions entre els uns i els altres"

Guardar

El president de la Generalitat, Carlos Mazón. Foto Jorge Gil
El president de la Generalitat, Carlos Mazón. Foto Jorge Gil

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha defés de nou les cinc proposicions de llei presentades pel PP i Vox (Llibertat educativa, À Punt, Transparència, Concòrdia i Antifrau), que esta setmana han rebut llum verda al seu primer tràmit parlamentari, la presa en consideració, i ha valorat que amb això el Govern valencià "continua avançant i complint amb el nostre programa del canvi".

En declaracions als mitjans este dissabte a Alcoi (Alacant), on ha assistit a l'Entrada de Moros i Cristians d'esta localitat, el cap del Consell ha posat l'accent que, amb estes cinc lleis, "continuem parlant de concòrdia i de llibertat per a tots per igual".

En este punt, ha recalcat que el Govern valencià --integrat per PP i Vox-- no vol "dividir a la societat", sinó "ajuntar-la" amb "missatges de llibertat i participació per a tots".

"En això avancem, amb una agenda molt important: continuem abaixant els impostos, obrint la llibertat educativa, amb llibertat d'elecció ara també per a l'educació de 0 a 3 anys, alguna cosa que mai havia ocorregut", ha ressaltat.

Per tot això, Mazón ha celebrat que la Comunitat Valenciana "continua avançant en el canvi, amb els braços oberts", i ha assegurat que la societat "ja no vol prejuís ni divisions entre els uns i els altres", sinó "trobada".

I ha posat la "trobada de moros i cristians" d'este dissabte a Alcoi "com a símbol" de "el que significa la trobada d'una societat que ja no distingix entre moros i cristians", sinó que vol que "tots anem plegats" i que "tots ens entenguem una miqueta". "D'això va la concòrdia", ha apuntat.

Arxivat a:

Destacats