Mazón diu "covard" a un tuiter per un insult masclista a la consellera Montes: "Es vist com vol i és lliure"

Guardar

Concentració de condemna al crim masclista de Rosi a Villena. Foto Rober Solsona
Concentració de condemna al crim masclista de Rosi a Villena. Foto Rober Solsona

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha enlletgit este dimecres els insults d'un usuari de la xarxa social X dirigits a la seua consellera de Turisme, Nuria Montes, per com anava vestida en el minut de silenci celebrat a València en condemna pel crim masclista de Villena, i li ha mostrat el seu "menyspreu" i anomenat "covard".

"A la senyora major de fúcsia algú li pot dir que no té ja edat de vestir com una madame de puticlub xungo de carretera?", assenyala l'usuari sobre la foto del minut de silenci compartida en el compte de la Generalitat Valenciana.

Mazón retrau el comentari i ix en defensa de muntanyes amb un altre missatge en X: "La senyora de fúcsia es vist com vol i és una dona lliure i de primera. Eres un covard i t'amagues. Et menyspree". La consellera ha compartit els textos de suport rebuts.

Altres membres del Consell igualment han reprovat el comentari de l'usuari, com la titular de Medi Ambient, Salomé Pradas: "Ni cas a este covard i masclista volguda Núria @nuriamontes Ningú és qui per a dir-te com vestir, o com viure la teua vida. A continuar igual, eres autèntica i meravellosa".

També l'alcaldessa de València, María José Catalá, ha expressat el seu suport a la consellera: "Amb tu @nuriamontes i amb la teua llibertat i saber estar. Amb tu i amb totes les dones que patixen este tipus de grolleries. Siguen d'on siguen i voten a qui voten. En contra dels covards, els que insulten i els que tenen doble vara de mesurar en la defensa de la dona. Ja n'hi ha prou".

El secretari general del PPCV, Juanfran Pérez Llorca, també ha carregat contra l'autor del text: "No es pot caure més baix, amagat darrere d'una pantalla, usant la burla fàcil per a cridar l'atenció. Lluitem per una societat on cada persona siga mesurada pels seus valors i assoliments, i no per com vista, ni per la seua tendència política, orígens o gustos personals".

Destacats