Mazón: "La Comunitat Valenciana reivindica el seu lloc prioritari, d'avantguarda i com a locomotora d'Espanya"

Guardar

El president del PPCV, Carlos Mazón, amb els candidats a les alcaldies de València, Castelló i Alacant, María José Catalá, Begoña Carrasco i Luis Barcala, respectivament
El president del PPCV, Carlos Mazón, amb els candidats a les alcaldies de València, Castelló i Alacant, María José Catalá, Begoña Carrasco i Luis Barcala, respectivament

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat hui que la Comunitat Valenciana "reivindica el seu lloc prioritari, d'avantguarda i com a locomotora d'Espanya".

Mazón s'ha pronunciat així en la XXVI Intermunicipal que el Partit Popular celebra aquest cap de setmana a València. El president del PPCV s'ha mostrat satisfet de veure "que per al Partit Popular la Comunitat Valenciana és prioritària".

"Hui estem mirant a la Comunitat Valenciana que pot i deu ser, la que tots somiem que siga, la que ocupe posats de lideratge. No volem més que ningú, però reivindiquem el nostre lloc, que és un lloc prioritari i d'avantguarda, de ser locomotora d'Espanya", ha assenyalat.

Mazón ha afirmat que "perquè Espanya es pose en marxa la Comunitat Valenciana ha d'enlairar i tot el PP ho sap". "La Comunitat ha de ser un dels grans motors d'Espanya i hui això es reflecteix des del municipalisme", ha indicat.

El president del PPCV ha afirmat sentir-se "emocionat" per l'homenatge que el PP ha fet a la que va ser alcaldessa de València durant 24 anys, Rita Barberá. "A tots ens ha commogut l'homenatge del PP a Rita Barberá, un reconeixement merescut i necessari des del municipalisme, que ens emociona i ens inspira", ha afirmat.

Arxivat a:

Destacats