Mazón: "Cal reforçar l'educació pública fent costat als docents i reduint la burocràcia en els centres"

El president del PPCV es reuneix amb representants del sindicat educatiu ANPE-Comunitat Valenciana i es compromet a desenvolupar la llei d'autoritat del professorat

Guardar

Mazón, president del PPCV, juntament amb el sindicat educatiu ANPE-Comunitat Valenciana
Mazón, president del PPCV, juntament amb el sindicat educatiu ANPE-Comunitat Valenciana

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha destacat hui "la necessitat de reforçar l'educació pública donant suport a la figura dels docents i reduint la burocràcia en els centres".

Mazón, acompanyat de la portaveu d'Educació Beatriz Gascó, ha mantingut una reunió amb representants del sindicat educatiu ANPE-Comunitat Valenciana encapçalats pel seu president Laureano Bárcena, on ha assenyalat que "es tracta de reforçar de veritat l'educació pública i, la millor manera de fer-ho, és reforçar la figura de les nostres professores i dels nostres professors, desenvolupant la llei d'autoritat i donant-los tota la confiança perquè puguen treballar a les aules com es mereixen".

Per al líder popular "en Educació fa falta menys ideologia i més gestió, menys imposicions i més treball".

En aquest sentit, Carlos Mazón ha traslladat als representants sindicals que "a partir del mes de maig, si els ciutadans ens donen la seua confiança, posarem en marxa tota una sèrie de mesures per a retornar la dignitat al professorat. El treball que duen a terme els professors és fonamental per a la societat. Realitzen una funció social irreemplaçable".

Com a resposta a algunes de les reivindicacions presentades per ANPE en aquesta reunió, Mazón s'ha compromés a "la remuneració de les tutories i les coordinacions perquè l'atenció a les famílies es veja reforçada, dotar d'autonomia als centres i reduir les tasques burocràtiques dels professors, farem la llei d'autoritat del professorat, dotarem de personal administratiu de manera progressiva a tots els centres educatius de Primària, implantarem de manera progressiva la figura de la infermera escolar, reforçarem les funcions dels equips directius i, entre altres".

Finalment, ANPE ha entregat a Mazón la resta de les seues propostes en defensa del professorat i dels centres de l'ensenyament públic recollides en el seu programa electoral".

Destacats