Mazón assenyala que "estem sembrant els vents de canvi que necessita la Comunitat Valenciana"

"Perquè Espanya s'engegue ha d'arrancar la Comunitat Valenciana" , afirma

Guardar

El president del PPCV, Carlos Mazón
El president del PPCV, Carlos Mazón

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha assenyalat que "estem sembrant els canvis que necessita la Comunitat Valenciana". Així ho ha assegurat en declaracions prèvies al Fòrum Alacant del Club Informació on ha participat la secretària general del PP, Bufona Gamarra.

El president dels populars valencians ha assenyalat, en el primer aniversari de la seua elecció en les primàries del PPCV, que "tenim molt suport i moltes ganes de liderar el pas de pàgina que necessitem en la nostra Comunitat. És un any de reivindicar i exigir, i també un any de proposar".

Carlos Mazón ha manifestat que "proposem una reforma fiscal, canvis en l'educació, la defensa del finançament que necessita i exigeix la Comunitat, l'exigència ferma d'aigua que necessita la nostra gent, la negativa a la taxa turística o l'exigència de les nostres infraestructures tan necessàries. El més important és defensar a qui més ho necessita, per això, quan parlem de baixar impostos ens referim a donar prioritat a les rendes més baixes i a crear ocupació".

Mazón ha assenyalat com a prioritat "la sanitat on hui veiem un any després com el govern de la Generalitat és l'únic que ha sigut quatre vegades condemnat per desprotegir als nostres sanitaris. Això és el que volem que canvie. També alleujar l'infern fiscal que ha de quedar-se en el passat com les llistes d'espera en sanitat, en serveis socials i en habitatge. El temps que queda és per a donar-li la volta a aquesta situació i recollir els vents de canvi que ja demana la Comunitat Valenciana per a guanyar el futur".

A més, Mazón ha afirmat que "el PPCV és molt conscient de la força específica i el pes estratègic que té la nostra terra en el conjunt d'Espanya. Perquè Espanya es pose en marxa ha d'arrancar la Comunitat Valenciana. Amb aquest PPCV, la Comunitat Valenciana trepitjarà forta i tindrà pes. Nosaltres som un partit d'àmplia majoria i liderem el canvi. Som un partit de govern".

Arxivat a:

Destacats