Mazón assegura que el PPCV assumeix "amb ambició" el repte de "liderar el canvi" a Espanya: "Volem ser referents"

Guardar

Carlos Mazón amb els candidats del PP de la província de València
Carlos Mazón amb els candidats del PP de la província de València

El president del PPCV i candidat a la Presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assegurat que la formació assumeix "amb ambició" el repte de "liderar el canvi" en la Comunitat Valenciana i Espanya. "Ací volem ser referents", ha sostingut, al mateix temps que ha censurat que "Espanya s'ha oblidat de la Comunitat Valenciana".

En aquests termes s'ha pronunciat Mazón aquest diumenge a Paterna, acompanyat dels candidats del PP dels municipis de la província per a les eleccions del 28-M, en un acte al qual han assistit prop de 1.000 persones i que ha comptat amb la presència del sotssecretari d'Organització del PP, Miguel Tellado i el president provincial, Vicent Mompó, ha indicat la formació en un comunicat.

"Els candidats del PP són el canvi que necessita la província de València i la Comunitat Valenciana", ha reivindicat el dirigent 'popular', qui ha subratllat el "projecte del canvi" que el PPCV construeix "des dels municipis, des de baix a dalt".

En aquest sentit, ha insistit que "el canvi en la Comunitat Valenciana es fa des dels municipis, que són la base". "I en el PPCV hem construït un gran projecte que mira la gestió i a les persones", ha remarcat.

Mazón ha assegurat que "retornar a la gent el que se li està requisant de més durant aquests anys per l'infern fiscal del 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, i per la inflació és una obligació moral". "És el moment de prendre's les polítiques socials i la lluita contra la pobresa de debò perquè arribar a fi de mes en la Comunitat Valenciana deixe de ser un luxe", ha assenyalat.

El president del PPCV ha reiterat que les polítiques socials i la baixada d'impostos seran "eixos" del seu govern, en cas de convertir-se en 'president'. "Un Govern ha d'estar per a ajudar als ciutadans", ha afirmat, i ha afegit que el PPCV "ho té clar".

"Apostem per l'atenció al ciutadà, per reactivar l'economia i el consum, per abaixar els impostos i per descomptat per fer front a les bretxes de pobresa i ajudar als qui més el necessiten", ha defensat.

"VOLEM SER REFERENTS"

"Farem que l'educació funcione en els municipis després del fracàs del Pla Edificant", ha promés, i ha destacat que "els municipis necessiten sanitat, educació, atenció als majors, serveis socials i habitatge".

Sobre aquest tema, ha declarat que els candidats del PPCV "saben perfectament el que necessiten els seus municipis". "La província de València és clau i fonamental per al canvi en la Comunitat Valenciana i per al canvi a Espanya", ha manifestat.

Finalment, ha denunciat que amb Ximo Puig i Pedro Sánchez "Espanya s'ha oblidat de la Comunitat Valenciana". "Ací volem ser referents; per això treballem sense descans, trepitgem el carrer i escoltem la gent", ha apuntat, al mateix temps que ha conclòs que "ací toca liderar i la Comunitat Valenciana està preparada per a liderar el canvi que arribarà a Espanya". "Ho assumim amb ambició", ha postil·lat.

EL PP, "L'ALTERNATIVA REAL"

Per part seua, el sotssecretari d'Organització del PP, Miguel Tellado, ha lamentat que els espanyols "estan cansats del Govern, que dona lliçons de feminisme quan és el Govern que més mal ha fet a les dones del país; que dona lliçons d'honradesa quan és el Govern que més ha abaratit les penes de corrupció, i que dona lliçons de democràcia quan és el més sectari, opac i trampós de la història democràtica d'Espanya". "Per això el PP té la responsabilitat de ser alternativa real", ha apuntat.

"Estem obligats a governar als ajuntaments, en les CCAA i en el Govern d'Espanya per a ser útils a la gent. Espanya necessita un govern seriós, responsable, que respecte la llei, la Constitució i les institucions democràtiques", ha indicat.

"Mancant 35 dies per a les eleccions autonòmiques i municipals tenim l'obligació moral de donar-li a Espanya i als espanyols el que demanden de nosaltres", ha expressat, i ha agregat que "la gent vol que torne el PP, que sempre ha tret al país de les crisis i que anteposa l'interés general als interessos partidistes".

Finalment, ha afirmat que el canvi "té un epicentre i una data: el 28 de maig i València". "Sou el motor del canvi, no en la Comunitat Valenciana, sinó en tota Espanya", ha conclòs.

"PARTIT FORT, UNIT I CARREGAT D'ENERGIA"

El president del PP a la província de València, Vicent Mompó, ha ressaltat que "el PP és l'únic partit que té un projecte capaç de retornar la il·lusió als valencians". "Tenim un partit fort, unit i carregat d'energia", ha celebrat.

"Complim el que diem, tenim paraula i per això estic segur que rebrem un suport molt ampli dels valencians el 28 de maig", ha dit Mompó, qui s'ha mostrat satisfet per "haver complit el compromís que va adquirir com a president provincial amb candidatures en els 266 municipis de la província i les 3 entitats locals menors (El Perelló, El Mareny i la Barraca d'Aigües Vives)".

Destacats