Mazón: "Aquesta és l'última declaració de la renda de Sánchez i Puig abans del govern del canvi"

Guardar

El president del PPCV i candidat a la Generalitat, Carlos Mazón
El president del PPCV i candidat a la Generalitat, Carlos Mazón

El president del PPCV i candidat a la Generalitat, Carlos Mazón, ha assenyalat que "aquesta és l'última declaració de la renda de Sánchez i Puig abans del govern del canvi".

El candidat popular a la presidència de la Generalitat ha afirmat que "estem en ple període de la declaració de la renda i aquesta serà l'última campanya de la renda de Puig i de Sánchez abans que vinga el canvi polític que acabe amb l'infern fiscal en la Comunitat Valenciana".

Carlos Mazón ha indicat que "arribar a final de mes hui a la Comunitat Valenciana és un luxe, amb el preu de la llum disparat, de les hipoteques, de la cistella de la compra, del preu dels aliments i sense que ningú faça res. Aquesta situació no pot continuar així. Nosaltres acabarem amb aquest infern fiscal posant l'èmfasi en els salaris més baixos i en els quals tenen serioses dificultats per a arribar a final de mes i que farà que el 80% dels valencians seran els que menys imposats paguen d'Espanya".

Mazón ha mostrat la seua preocupació, ja que "prop d'un milió i mig de ciutadans de la Comunitat Valenciana estan en el llindar de la pobresa i mai s'havia aconseguit aqueixa xifra".

El president del PPCV ha afirmat que "cal fer costat a les entitats socials i a les empreses que intenten pal·liar aquesta situació com el Banc d'Aliments de València, que ha sigut desatés i desatés pel Consell de Puig i que no està tenint les ajudes que mereixen. Aquests exemples no es poden tolerar. També cal fer costat al conjunt d'empresaris i treballadors, als quals alcen la persiana cada dia amb esforç. La col·laboració publicoprivada és una cosa necessària i no un enemic com alguns s'obstinen a traslladar".

Destacats