Mazón: "Aquest acord per a implantar la taxa turística és un atac al model productiu de la Comunitat Valenciana"

El president del PPCV lamenta que "en lloc d'obrir la porta als turistes, estem enviant un missatge molt negatiu per als mercats internacionals"

Guardar

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón
El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha denunciat hui que "l'acord del Botànic per a la implantació de la taxa turística és un atac directe al model productiu de la Comunitat Valenciana".

En aquests termes s'ha pronunciat el president del PPCV després de conéixer que els partits que sustenten al Consell han arribat definitivament a un acord per a posar en marxa aquesta taxa que afecta directament el turisme valencià. Així, Mazón ha afirmat que "això demostra que l'agenda per a la recuperació econòmica en la Comunitat Valenciana l'estan marcant els comunistes i els nacionalistes procatalanistes de Compromís i de Podemos".

El president del PPCV ha lamentat "el seguidisme que a aquestes propostes està fent el president Puig. No ha sigut capaç de plantar-se i de dir que no i finalment, per motius partidistes, ha sucumbit a les pretensions dels seus socis de govern. No ha tingut en compte la situació del sector i el que és més beneficiós per als interessos dels valencians".

"Després del nyap de l'IMSERSO, de les males dades perquè la recuperació no acaba d'arribar, després d'haver assenyalat amb el dit a tot el sector turístic i quan més falta fa poder obrir una porta a l'esperança per a la recuperació i tornar a rebre visites turístiques quan passe aquesta sisena ona, ara, en aquests moments s'obri la porta a la taxa turística".

Finalment, Carlos Mazón ha assegurat que "en lloc d'una catifa roja i una banda de música per a tots els que puguen vindre a invertir i a gaudir de la nostra àmplia oferta turística, la qual cosa es trobaran és que els apugem el preu per vindre a la nostra terra i aquest per descomptat, és l'últim missatge que hauríem de llançar als mercats internacionals".

Arxivat a:

Destacats