Mazón: "Amb la nostra reforma fiscal les rendes més baixes seran les que menys impostos paguen d'Espanya"

Guardar

El president del PPCV Carlos Mazón
El president del PPCV Carlos Mazón

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha afirmat hui que "amb la baixada d'impostos que planteja el PPCV, els salaris més baixos i les famílies amb majors necessitats pagarien un 31% menys d'impostos".

Carlos Mazón ha lamentat que "hem tornat a comprovar el que pensa Puig de la nostra proposta. No és res nou perquè durant els dos últims anys han rebutjat en Les Corts abaixar impostos a les rendes més baixes com proposava el GPP".

"Proposem, no solament la baixada del tipus impositiu als salaris més baixos sinó també l'augment del mínim personal. En la diputació d'Alacant tenim el rècord en la baixada d'impostos provincials. L'IAE està al 5% a la província d'Alacant, mentre que el PSPV de Puig en la diputació de València i en la de Castelló el manté al 30%", ha assegurat.

El president del PPCV ha afirmat que "nosaltres no demanem coses amb les quals no estiguem treballant, hem demostrat amb fets el que estem demanant" i ha reiterat que "abaixar impostos és una obligació moral i que no fer-ho és una immoralitat".

Mazón ha explicat que "si l'única resposta que té Puig a la nostra exigència i al nostre exemple d'abaixar impostos és la desqualificació, doncs, ja ens queda clar al que es dedica el PSPV".

En aquest sentit, el president del PPCV ha criticat que Pedro Sánchez tire la culpa de la situació econòmica a la guerra i a Putin quan el que "és clar que la cistella de la compra, l'infern fiscal, el preu del gas i dels carburants i la bretxa social en la Comunitat Valenciana i a Espanya porten pujant des de molt abans de la guerra".

"Tirar-li la culpa als altres, em sembla una qüestió poc seriosa, poc responsable d'un governant que no assumeix la seua responsabilitat. Quan parlem d'abaixar impostos no sols val que es reivindique als altres, cal assumir les competències de cadascun i abaixar els impostos que són de la seua competència", ha matisat.

Carlos Mazón ha afirmat que "cadascun ha de ser responsable de la competència que té, com l'estan fent els ajuntaments governats pel PP en la baixada dels seus impostos, i fins i tot anar més enllà si es pot per a poder ajudar a les empreses i famílies que estan patint aquesta crisi econòmica".

Així, el president del PPCV ha insistit que "cadascun ha d'acostar el muscle en funció del qual pot fer de veritat i practicar amb l'exemple, com els estem fent on governa el PPCV, amb la baixada d'impostos i les concessions d'ajudes extraordinàries als col·lectius que més estan patint aquesta crisi".

Finalment, Mazón ha lamentat que "el PSPV i Puig només es dedica a criticar el que proposem els altres, però no fa res per millorar la situació a la Comunitat Valenciana".

Arxivat a:

Destacats