Mazón: "Amb el tripartit de Puig la baixant de gener és la pitjor possible"

Guardar

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón
El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat hui que amb el tripartit de Puig "la baixant de gener és la pitjor possible".

Mazón ha recordat que demà es reprenen les classes en els col·legis de la Comunitat Valenciana "i no és la tornada al col·le més falaguera que podríem esperar". Així, ha lamentat que els centres seguisquen sense infermera escolar i sense mesures de protecció per a la comunitat educativa per la COVID, "una altra promesa incomplida de Puig i Marzá des de l'inici de curs".

"No hi ha PCR ni antígens gratuïts en la Comunitat, tal com hem demanat des del PPCV, però és que a la situació sanitària s'uneixen molts més problemes", ha assenyalat el president del PPCV. Mazón ha indicat que l'any arranca "amb una nova pujada de la quota dels autònoms, amb milers de treballadors i de joves que tornen a estar embossats pel caos amb els trens de rodalia i amb una pressió fiscal que no es baixa a les rendes que més ho necessiten. A més, les famílies segueixen pendents del rebut de la llum i de la cistella de la compra".

"Mentrestant tenim un tripartit valencià en la Comunitat que està més pendent de veure com ens posa una taxa turística, de no abaixar els impostos o de quant temps segueix Mónica Oltra amb les seues competències sobre menors. El Govern valencià no està en la realitat ni a l'altura de les respostes que mereixen els ciutadans", ha conclòs.

 

Arxivat a:

Destacats