Mata: "Si el PP vol a Espanya ha de facilitar la governabilitat"

Guardar

mata
mata

El sotssecretari general del PSPV-PSOE i síndic del grup parlamentari socialista en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha considerat que, si el Partit Popular vol a Espanya, "ha de facilitar la governabilitat" i deixar d'"intentar crispar a la ciutadania i enfrontar a uns territoris amb uns altres".

Així ho ha manifestat Mata en un comunicat en resposta a les declaracions de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, que ha afirmat que el president Sánchez "no té projecte per a Espanya". Mata ha respost que "no hi ha presoners de ningú" i ha criticat que "els qui són una fàbrica d'independentistes són els del PP, i especialment els del PP de la Comunitat Valenciana".

"El PP es nodreix d'enfrontar a uns territoris amb uns altres, unes llengües amb unes altres, als quals ho tenen tot amb els quals no tenen res", ha denunciat el síndic socialista, que ha afegit que, en contraposició, "el PSOE és el partit de l'Espanya tranquil·la, de l'Espanya cautelosa, que mai deixa tirat a ningú".

En aquest sentit, ha recordat que la Comunitat "és un exemple que es pot créixer, crear ocupació, ajudar als que menys tenen i ser avantguarda en les noves tecnologies". Per al sotssecretari general del PSPV- PSOE, "Ximo Puig i els seus socis han demostrat que no fa falta crispar i enfadar a la societat o enfrontar-nos els uns amb els altres per a governar aquesta comunitat, que té un potencial de futur tremend".

Per això, ha instat al PP que facilite la governabilitat "si vol a Espanya" i ha destacat la necessitat de "tindre un Govern que puga ajudar-nos amb el finançament just, que cresquen les pensions conformement a l'IPC i que s'arreglen els problemes de la reforma laboral".

"No podem viure en la paràlisi", ha subratllat Mata, qui ha afegit que Isabel Bonig "el que intenta és crispar i allunyar a Espanya de la seua governabilitat".

Arxivat a:

Destacats