Mata (PSPV) destaca la "tebiesa" de Podem davant l'avançament:"Dos de les tres potes del Botànic van prendre la decisi

Guardar

mata
mata

El portaveu del PSPV en Les Corts i sotssecretari general, Manolo Mata, ha assenyalat aquest dimarts davant el desacord de Compromís amb l'avançament de les eleccions autonòmiques que "també açò passarà" i ha agregat que "mai s'haguera pres la decisió amb l'hostilitat d'EU i Podem".

"Una vegada constatat que no hi havia hostilitat contra la decisió, sinó que hi havia una certa tebiesa propositiva, dos de les tres potes del Botànic van prendre la decisió", ha dit, i creu que ha sigut "bo".

Després d'assegurar que és "amo" dels seus silencis, ha apuntat que ell mateix va estar en les converses mantingudes amb Podem, divendres passat a les 16 hores, i la formació va manifestar la seua comprensió davant aquesta decisió i el seu interés per que se seguisquen desenvolupant les polítiques del Botànic.

Encara que ha admès que "l'escenificació va ser la que va ser", ha destacat que ha sigut aquesta, solament aquesta, la decisió en la qual no hi ha hagut acord en quatre anys. A més, Mata ha incidit que hui està "el mateix Botànic que ahir" i té el mateix pressupost que seguir executant fins que hi haja un nou Consell.

El dirigent socialista ha manifestat el seu respecte a la "discordança" davant aquesta decisió del president, que ha sigut "gosat i valent" després de parlar amb molta gent. Al final, ha pres una decisió personal, que no es pot compartir en ser una prerrogativa seua, i "la història jutjarà aquesta situació".

Destacats