Mata lamenta que el PP “seguisca com a pollastre sense cap” i demana “als seus homes de negre” que nomenen un síndic o síndica de manera immediata

Mata lamenta que el PPCV siga “un serf del que passa a nivell nacional en el seu partit”

Guardar

mata corts
mata corts

El síndic del PSPV-PSOE en les Corts, Manolo Mata, ha lamentat aquest dimecres que el Partit Popular en la Comunitat Valenciana "seguisca com a pollastre sense cap" i reclamat a "els seus homes de negre" que nomenen de manera immediata un síndic o síndica en el Parlament valencià. Així s'ha referit Mata en relació a la situació que viu el grup parlamentari popular en les Corts als qui ha recordat que "el reglament no contempla una altra solució que no siga tindre un representant".

En aquest sentit, el dirigent socialista ha afirmat que "el PP no pot utilitzar a les Corts al seu antull" i defensat que "les institucions valencianes necessiten serietat, estabilitat i sobretot complir el que diuen les seues lleis i reglaments". A més, Mata ha apuntat que el nomenament de la o del portaveu "no és ni un càsting per a la Veu ni per a Supervivents" i reiterat la necessitat que els populars "nomenen un síndic o síndica de manera immediata".

Finalment, el portaveu del PSPV-PSOE ha reclamat a "els homes de negre del Partit Popular, Pablo Casado i Teodoro García Egea, els mateixos que mouen els fils i que s'han carregat el partit, i als seus delegats a Madrid que busquen una solució" i deixen de prolongar-la en el temps "amb l'única intenció que coincidisca amb els resultats dels seus processos interns". "El PPCV no pot ser un serf del que passa a nivell nacional en el seu partit", ha conclòs.

Destacats