Mata: "És decebedor que García Egea trepitge la Comunitat sense llançar ni una paraula de suport al model de finançament sobre la base de la població ajustada"

El síndic del PSPV-PSOE a Les Corts Valencianes lamenta que "el PP va ser incapaç de dur a terme la reforma del sistema de finançament entre 2014 i 2019"

Guardar

El portaveu del PSPV en les Corts Valencianes, Manolo Mata
El portaveu del PSPV en les Corts Valencianes, Manolo Mata

El síndic socialista en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha denunciat després de la visita de hui del popular Teodoro García Egea a la Comunitat Valenciana que "és decebedora que García Egea trepitge el nostre territori i no llance ni una sola paraula de suport al model de finançament sobre la base de la població ajustada que defensa la nostra autonomia, el Consell i Les Corts Valencianes". "García Egea podria demà visitar una altra autonomia i llançar un missatge completament contradictori", ha lamentat Mata.

"El que els i les valencianes necessiten és un PP implicat en un canvi del model de finançament", ha assegurat el portaveu socialista, qui ha recordat que "el PP va ser incapaç de dur a terme la reforma del sistema entre 2014 i 2019, i ni tan sols hui és tenim el seu suport garantit quan l'actual Govern d'Espanya present el nou model" que, tal com ha subratllat, "resoldrà d'una vegada per sempre nostra infrafinanció".

Així mateix, Mata ha preguntat si García Egea ha fet en les seues declaracions algun esment sobre el deute de la Comunitat Valenciana: "Ha dit alguna cosa de com se solucionarà el problema del deute històric vinculat al problema de l'infrafinançament? Ha dit alguna cosa del Corredor Mediterrani i de les nostres infraestructures? O dels nostres pressupostos? Ha parlat potser que el PPCV hauria de felicitar el Govern i a la ciutadania, empreses i treballadors perquè batem rècords en contractacions?". "Garcia Egea no ha aportat res", ha lamentat Mata.

Finalment, Manolo Mata ha destacat que, en la Comunitat Valenciana, "podem veure llum en l'horitzó econòmic, i això és en gran part gràcies a la combinació de les polítiques del Govern d'Espanya, liderat per Pedro Sánchez, i del Consell de Ximo Puig". "Egea no fa més que mantindre tensió dins del PP, en una permanent campanya electoral", ha apuntat Mata, qui ha conclòs que "en la Comunitat Valenciana no estem en campanya electoral; ací estem treballant pels i les valencianes, i prova d'això és que per seté any consecutiu tenim un pressupost, a diferència del que ocorre en les autonomies en les quals Governa el PP".

 

 

Arxivat a:

Destacats