Mata: "El full de ruta per als acords sobre Pressupostos és clara i es diu pacte de reconstrucció"

El síndic socialista considera que els comptes de la Generalitat per a 2021 són "les millors de la història, amb diferència" i afirma que "com més suport tinguen, millor podrem traslladar a la ciutadania que els seus representants en les institucions són capaces d'arribar a acords"

Guardar

mata corts
mata corts

El síndic del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha considerat avui que "el full de ruta per als acords que s'adopten sobre els Pressupostos de la Generalitat per a 2021 és clara i es diu pacte de reconstrucció". Així ho ha afirmat Mata en declaracions després de la junta de síndics celebrada en les Corts Valencianes, en les quals s'ha referit als comptes de la Generalitat per a l'any que ve com "les millors de la història, amb diferència".

"Com més suport tinguen els Pressupostos, millor podrem traslladar a la ciutadania que els seus representants en les institucions són capaces d'arribar a acords per l'interés general", ha defensat el síndic socialista que, en aquest sentit, ha valorat "d'una forma extraordinàriament positiva que hi haja grups de l'oposició que vulguen sumar-se a uns comptes que ja tenen una majoria". "A excepció de l'extrema dreta, que està pràcticament fora del debat, el PP ha fet algunes propostes interessants que s'han acceptat i Ciutadans ha fet moltes renúncies al seu programa electoral per a millorar els Pressupostos", ha afirmat el també sotssecretari general del PSPV-PSOE.

"Però els grups que donen suport al Consell del Botànic, i els i les socialistes en particular, volem anar molt més enllà", ha manifestat Mata, que ha explicat que "algunes de les propostes de l'oposició, com el bo comerç, s'han ampliat en al voltant de 7 milions". "Tenim la voluntat de continuar avançant en la reactivació econòmica i social, i agraïm totes les propostes que vagen en aquest sentit", ha afegit.

BENIMACLET

Sobre l'intent de desallotjament del centre social de Benimaclet, el síndic socialista ha considerat que "algú s'ha equivocat". "No sé si el procediment judicial va ser inadequat o la resposta va ser excessiva, però no podem estar orgullosos del que va ocórrer en un centre que no hi havia necessitat de desallotjar d'aquesta manera", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats