Mata afirma en un tuit que el PSOE "sempre" ha estat a soles contra la dreta i Oltra replica: "De veres?"

Guardar

mata_pspv
mata_pspv

El sotssecretari general del PSPV, Manolo Mata, ha llançat aquest dijous un tuit en el qual insta Compromís i Podem a fer campanya contra la dreta, no deixant el PSOE a soles "barallant" contra ella, encara que ha afirmat que "en realitat sempre ha sigut així". Aquestes paraules han sigut replicades per la coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, que ha contestat: "Lluitant sempre a soles contra aquesta dreta? De veres?".

Mata ha escrit en el seu compte de Twitter que "seria interessant que en aquesta campanya electoral Compromís i Podem s'animaren a fer campanya contra la dreta, no només contra el PSOE". "No siga cosa que ens deixen a soles barallant contra eixa dreta. En realitat sempre ha sigut així...", ha agregat.

Oltra ha respost: "Lluitant sempre a soles contra aquesta dreta? De veres? Pense que 'sempre' i 'mai' són paraules massa grans per a l'ésser humà. Pense moltes altres coses del teu tuit que calle per moltes raons, entre d'altres, el carinyo que et tinc. També pense que el curta i pega no et pega".

També s'ha ficat en el debat el regidor en l'Ajuntament de València Giuseppe Grezzi, de Compromís, qui ha apuntat. "L'amic Manolo, amb tot el carinyo, fa el que pot i el que no pot, fins i tot intentar justificar l'injustificable com la destrucció de l'horta o l'ampliació del port, projectes tots ells progressistes...". "Pel bé de tots, em mossegue el Twitter", li ha respost Mata.

El tuit de Mata també ha rebut resposta per part del segon partit interpel·lat, Podem. El diputat morat en Les Corts Ferran Martínez li ha indicat: "No es fa front a la dreta imitant a la dreta. Això d'omplir-se la boca amb la paraula Espanya mentre s'ajorna l'infrafinançament, s'apliquen polítiques d'austeritat o es destrossa l'horta no va amb nosaltres. El Botànic no es defèn aplaudint cada colp que rebem".

"Ni forçar iniciatives parlamentàries únicament per a perjudicar el teu soci de govern", li ha replicat Mata, al que Martínez ha agregat: "Cal ser lleials i coherents amb el Botànic i si ho som no és per a perjudicar a ningú. No traslladeu el vostre conflicte de lleialtats a un conflicte entre socis".

Arxivat a:

Destacats