Mas presenta aquest dilluns a Alacant la seua candidatura a les primàries de Compromís

Guardar

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Aitana Mas
La vicepresidenta i portaveu del Consell, Aitana Mas

La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i coportaveu d'Iniciativa, Aitana Mas, presentarà aquest dilluns, 19 de desembre, la seua candidatura a les primàries de Compromís de cara a les eleccions autonòmiques de 2023, segons han informat fonts de la candidatura.

Així, segons la convocatòria remesa pel seu equip, Mas presentarà la candidatura aquest dilluns a les 11.00 hores i mitja hora després ha citat als mitjans de comunicació per a oferir més detalls i concretar a què opta en les primàries, previstes per al mes vinent de febrer.

Una de les possibilitats és que opte a liderar la llista de la coalició per Alacant. Cal recordar que la vicepresidenta encara no ha revelat si també té previst presentar-se a les primàries a la Presidència de la Generalitat, per a les quals sí que ha anunciat ja la seua candidatura el diputat en el Congrés, Joan Baldoví.

Sobre aquesta última possibilitat, la vicepresidenta va assenyalar el passat 30 de novembre que "ara mateix" no tenia "damunt de la taula" aquesta qüestió perquè estava centrada en el seu treball en el Consell i com a portaveu d'Iniciativa --una de les formacions de Compromís--.

En eixesentit, va asseverar que es mantindrà "fidel" al termini establit en el reglament de primàries --que marca gener per a presentar-se-- i va recalcar que en Compromís "no hi ha cap problema de lideratges ni de personalismes".

Arxivat a:

Destacats