Marzà: "L'objectiu de Compromís és eixir a guanyar per a augmentar representació i consolidar el Govern del Botànic"

Guardar

marza_compromis
marza_compromis

El cap de llista de Compromís a les Corts per Castelló, Vicent Marzà, ha assegurat aquest dimarts que l'objectiu de la coalició és eixir a guanyar per a augmentar la seua representació i consolidar el Govern del Botànic.

El candidat i conseller d'Educació ha realitzat aquestes declaracions durant la presentació de la candidatura de Compromís a les Corts per Castelló, que, a més de Marzà, està composta en els cinc primers llocs per Mónica Àlvaro, diputada i portaveu adjunta en Les Corts, Belén Bachero, alcaldessa de Vistabella i diputada en Les Corts; Silverio Tena, alcalde de Borriol; i Inma Carda, directora general d'Inclusió Social.

Marzà has assenyalat que aquesta llista és fruit d'una decisió "plenament democràtica, d'una participació activa en les primàries de Compromís del conjunt de la ciutadania". "Eren unes primàries obertes, en les quals han participat milers de persones i que han conformat un grandíssim equip del qual em sent plenament orgullós i que està ben cohesionat per a eixir a guanyar, que és el nostre objectiu", ha dit.

El cap de llista de la coalició aposta perquè es consolide el Govern de Botànic, que Compromís tinga una gran representació i continuar transformant i millorant la vida de la gent.

"L'objectiu és eixir a guanyar perquè el que volem és augmentar la nostra representació per a consolidar el Govern del Botànic, i això comporta millorar els resultats de Compromís, i així eixim, amb tota la convicció que és possible perquè és evident que la ciutadania valenciana viu millor ara que fa quatre anys, que hem aconseguit millorar la seua vida amb les polítiques transformadores que hem fet i és necessari que continuem avançant", ha subratllat.

Sobre aquest tema, Marzà ha dit que en quatre anys no poden canviar tot ni transformar una societat que ha estat 20 anys amb altres prioritats i altres mirades per part de la dreta, "per la qual cosa ara hem d'anar a transformar de debò la societat valenciana".

Marzà ha recordat que Compromís va passar d'un a quatre diputats per Castelló en les passades eleccions. "Volem continuar creixent i representant cada dia millor a la ciutadania valenciana, i per això a la gent de Castelló i les seues comarques els demanem que donen suport a aquesta candidatura".

Ha recordat que el programa s'està elaborant de forma participativa, però ha avançat que Compromís planteja "deixar arrere els anys foscos de govern de la dreta de corrupció, de beneficis sol per a uns pocs", i avançar "per a ampliar drets davant els privilegis, continuar cohesionat la societat davant aquells que ens volen dividir i volen que cada dia l'odi estiga més present en la ciutadania, i perquè cada dia la gent viva més feliç".

Destacats