Martínez insta el PP a "abandonar la crítica kamikaze" i pregunta si el seu model de vacunació és el de Madrid o Andalusia

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE a les Corts considera que Zaplana “veu amb massa facilitat la palla en l’ull alié” i li recorda que la Comunitat “lidera la vacunació a Espanya” mentre uns altres “han hagut d’interrompre la vacunació per no planificar els seus recursos”

Guardar

La portaveu de Sanitat del Grup Socialista en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez
La portaveu de Sanitat del Grup Socialista en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes, Carmen Martínez, ha instat avui el PP a "abandonar la crítica kamikaze" i li ha preguntat si el seu model de vacunació "és el d'Andalusia o Madrid, on governen els populars i s'ha hagut d'interrompre la vacunació a causa d'una nefasta planificació". Així ho ha manifestat Martínez en resposta al diputat del PPCV José Juan Zaplana, i ha lamentat que "pretenga ignorar la realitat que la Comunitat és la tercera autonomia que més dosi ha administrat fins avui, més de 100.000".

"El PP hauria de ser més prudent en les seues crítiques, perquè sembla oblidar que governa en la Comunitat de Madrid o a Andalusia, la falta de planificació ha estat més que evident i fins i tot ha obligat, en el primer cas, a paralitzar la vacunació", ha considerat la portaveu socialista de Sanitat, que ha afegit que el PP "veu amb massa facilitat la palla en l'ull alié". "Si Zaplana pretén donar lliçons sobre protocols sanitaris, espere que no es base per a això en els models madrileny i andalús, que han donat resultats lamentables", ha afirmat.

En aquest sentit, Martínez ha subratllat que la immunització "és un tema és prou seriós perquè el PP se centre d'una vegada per sempre i es deixe d'ocurrències i d'apostar per la crítica kamikaze". "El Partit Popular està sumit en la irrellevància i ja no sap què criticar", ha denunciat la diputada socialista, que ha lamentat que "ahir van esgrimir una falsedat sobre la vacunació a sanitaris del sistema privat, que sí que està previst que siguen vacunats quan els corresponga, i avui surten amb una nova ocurrència sense cap base". "Només demanem al senyor Zaplana i al seu partit un mínim de prudència: menys soroll i confrontació i més responsabilitat", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats