Martínez: “El PP arriba tard, el Consell de Ximo Puig sempre ha assumit les seues responsabilitats i ja treballa en un pla de vacunació”

La portaveu socialista de Sanitat en Les Corts critica la “hipocresia” del PP i assenyala que “Bonig parla de tendir la mà mentre intenta generar confusió i por”

Guardar

La portaveu de Sanitat del Grup Socialista en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez
La portaveu de Sanitat del Grup Socialista en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez

La portaveu de Sanitat del grup socialista en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez, ha criticat hui que el PP "arriba tard" en demanar un pla de vacunació contra la Covid, i ha assegurat que "el Consell de Ximo Puig és un govern que assumeix les seues responsabilitats i ja porta temps treballant en aquest pla". Així ho ha manifestat Martínez en resposta a les declaracions de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, i ha manifestat que "s'agraeix l'aportació, però aquest Consell no necessita que Bonig isca a dir-li com ha de fer un treball que ja està fent dia a dia des de l'inici de la pandèmia".

"El PP pot estar tranquil: el Govern valencià està treballant de manera coordinada amb el Govern d'Espanya i seguint les directrius de les autoritats sanitàries per a elaborar un pla de vacunació que contemple tots els factors", ha afirmat la portaveu socialista de Sanitat en Les Corts. En aquest sentit, ha recordat la "ingent labor de gestió" que el Consell de Ximo Puig ha dut a terme per a atallar la pandèmia i els seus efectes des del mes de març passat i assegura que "el president i la consellera de Sanitat han estat des del minut un en la primera línia de l'emergència sanitària". A més, s'ha referit a l'"exemple de la reeixida campanya de vacunació de la grip, que demostra que en aquesta Comunitat sabem com fer bé les coses, amb rigor i planificació".

Així mateix, Carmen Martínez ha criticat la "hipocresia" del Partit Popular, i ha assenyalat que "Bonig parla de allargar la mà mentre intenta generar confusió i por, a vegades amb propostes sense cap base científica o que, fins i tot, estan en contra del criteri dels experts, com els tests massius". "Per descomptat, allargar la mà no és eixir a criticar constantment cada mesura que s'adopta per a protegir als valencians i les valencianes", ha considerat la diputada socialista, que ha demanat al PP "que exercisca l'actitud responsable que s'espera del primer partit de l'oposició durant una crisi com aquesta i es pose del costat dels quals treballen per a pal·liar els efectes de la Covid i garantir que ningú quede arrere".

Arxivat a:

Destacats