Martínez: "El mateix PP que va retallar plantilles no està legitimat per a criticar al Consell de Ximo Puig, que ha creat 6.000 places en Sanitat"

Guardar

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez
La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez

La portaveu de Sanitat del Grup Socialista en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez, ha denunciat hui que "el mateix Partit Popular que, quan governava, va retallar en serveis i plantilles de professionals sanitaris, no està legitimat per a criticar al Consell de Ximo Puig, que ha creat 6.000 places noves en Sanitat". Així ho ha manifestat en resposta a les declaracions del portaveu del PP d'aquesta matèria, José Juan Zaplana, a qui ha enlletgit que pretenga "fer oblidar a la ciutadania que el seu partit va deixar a la sanitat pública valenciana en l'UCI". "Tenim memòria i no ho consentirem", ha manifestat.

En aquest sentit, ha recordat que "el compromís d'aquest Govern amb un sistema de salut forta i potent li ha portat a augmentar en un 10% la plantilla de professionals sanitaris" i ha detallat que "un de cada quatre nous llocs anirà destinat a l'Atenció Primària". "En aquests moments hi ha un 28% de treballadors més en la sanitat pública que en 2015 amb el PP, i no acceptarem ni mitja lliçó de gestió sanitària de qui va deixar dessagnar-se al nostre sistema de salut", ha afirmat.

"Enfront del model de buidatge de recursos del PP, que va reduir la inversió sanitària a mínims històrics durant l'anterior crisi, la resposta del Consell de Ximo Puig enfront de la covid ha sigut reforçar el sistema sanitari i multiplicar per tretze el Pressupost del PP en 2013", ha destacat. "No sols s'ha duplicat la inversió en Sanitat respecte als Pressupostos de 2021, sinó que aquesta quantitat es multiplica per sis respecte als últims comptes del Partit Popular", ha conclòs.

Destacats