Martínez: "El Consell de Ximo Puig ha multiplicat per trenta les obres sanitàries fins als 408 M€ d'inversió, una fita històrica en la Comunitat Valenciana"

Guardar

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez
La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts, Carmen Martínez, ha assegurat hui que "el Consell de Ximo Puig ha multiplicat per trenta les obres sanitàries fins als 408 M€ d'inversió, una fita històrica en la Comunitat". Així s'ha pronunciat Martínez després de les declaracions del popular José Juan Zaplana, a qui ha recordat que "el Consell de Ximo Puig ha convertit el nostre sistema sanitari en un model de referència".

La portaveu socialista ha destacat que "la inversió en infraestructures, l'eliminació de copagaments i les desprivatitzacions són els tres eixos fonamentals de l'estratègia d'èxit que lidera Ximo Puig". "Hem destinat més de 111 M€ a l'ampliació de l'Hospital Clínic de València — un dels centres mèdics de referència de la capital valenciana —, obrirem el nou Hospital d'Ontinyent l'any vinent i, a això, sumem els 70 M€ recentment anunciats per a transformar l'Hospital de la Vega Baixa", ha especificat Martínez.

En aquest sentit, la portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts ha afegit "l'ampliació de l'Hospital de la Marina Baixa, amb un pressupost de 60M€; l'adequació del nou Complex Sanitari Ernest Lluch-Campanar de València, amb més de 25M€; i la resta d'inversions anunciades per la Conselleria de Sanitat en desenes de centres de salut de les tres províncies de la Comunitat.

"En 2015, el valor d'obres sanitàries adjudicades sumava 12 M€ i, ara, amb el Consell de Ximo Puig, eixa xifra s'ha multiplicat per trenta", ha posat en relleu la portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts. "El PP va deixar una sanitat pública sota mínims quan els valencians van decidir desallotjar-los del poder. Pacients i sanitaris van ser les víctimes de les retallades econòmiques, que portaven la signatura del PP", ha afirmat. "No tolerarem cap de les seues lliçons perquè, enfront de la sanitat pública exhaurida que ells van deixar, les dades certifiquen que les polítiques sanitàries del Consell de Ximo Puig estan millorant la vida dels valencians i les valencianes", ha conclòs la portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts.

Arxivat a:

Destacats