Martín: "El Consell ha demostrat amb fets el seu compromís per a millorar el servei de rodalia"

La portaveu socialista d'Obres Públiques en Les Corts Valencianes, Sandra Martín, qualifica de "molt positiva" la reunió que ahir va mantenir el president Ximo Puig amb la ministra de Transports, Raquel Sánchez

Guardar

Tren de Rodalia de Renfe
Tren de Rodalia de Renfe

La portaveu d'Obres Públiques del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Sandra Martín, ha afirmat aquest matí que "el Consell de Ximo Puig ha demostrat amb fets el seu compromís per a millorar el servei de rodalia en la Comunitat Valenciana". "A diferència del PP, que durant anys va abandonar per complet el servei, aquest Consell no ha deixat de treballar al costat del Ministeri de Transports per a trobar una solució per a valencians i valencianes", ha defensat Martín.

Així, Martín ha valorat com "molt positiva" la reunió que ahir van mantenir la ministra Raquel Sánchez amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, i la secretària autonòmica d'Obres Públiques, Transports i Mobilitat Sostenible, María Pérez Herrero. "En aquesta trobada, la ministra s'ha compromés a presentar en el termini d'una setmana un paquet de mesures de xoc que es puguen aplicar a curt termini", ha subratllat la portaveu socialista.

"A diferència del menystinc que patim els i les valencianes durant els governs del PP, ahir la ciutadania va poder veure a un Consell que alça la veu per a reclamar la millora de la rodalia", ha apuntat Martín, qui ha recordat que "per posar un exemple, entre desembre de 2017 i maig de 2018 el PP no va licitar cap actuació del Pla de Rodalia ni va comprar un sol tren de rodalia". "El PPCV no pot donar lliçons de quan ha estat anys callat i sense moure un dit pels i les valencianes", ha denunciat la portaveu socialista.

"Aquest Consell entén es tracta d'un servei públic fonamental per als i les valencianes", i per això "ha sol·licitat al Govern d'Espanya la transferència de la seua gestió per a la Generalitat, al costat d'una sèrie de mesures econòmiques imprescindibles per a poder prestar un bon servei", ha recordat Sandra Martín, qui ha conclòs que "la millor garantia de millora del servei és que el president Ximo Puig estiga al capdavant del Consell, reclamant el que és just per als i les valencianes".

Arxivat a:

Destacats