María José Catalá: "En el PPCV ens sentim molt orgullosos de ser valencians i espanyols"

El PPCV engega la campanya #Traulasenyera en les tres capitals de província

Guardar

Representants del PPCV presentant la campanya #TraulaSenyera
Representants del PPCV presentant la campanya #TraulaSenyera

La secretària general del PPCV, María José Catalá, ha assenyalat que "en el PPCV ens sentim molt orgullosos de ser valencians i espanyols".

Catalá va explicar ahir a la vesprada a València en la presentació de la campanya #TraulaSenyera que "es duu a terme en les tres capitals de província, perquè la gent puga penjar les banderes al balcó pel 9 d'octubre i el dia de la hispanitat. Volem que la gent se senta orgullosa de la seua bandera. Els valencians som part d'aqueix projecte comú que és Espanya. En el PPCV sabem que el 9 d'octubre és un dia molt important, el dia de reivindicar que som una terra amb cultura pròpia, amb història pròpia, amb les seues necessitats i reivindicacions pròpies, però que al mateix temps ens sentim molt espanyols perquè Espanya no s'entén sense la Comunitat Valenciana ni aquesta terra s'entén sense Espanya".

Així mateix, Catalá ha convidat a tots els valencians al fet que, al pas de la real Senyera els balcons lluïsquen aquestes banderes. "Convidem a tots els ciutadans a aquest "trau la senyera" i que se senten orgullosos de la seua terra".

Per part seua, el president provincial del PP, Vicente Mompó, ha convidat a PSPV i Compromís a "pujar-se'n al carro dels valencians en aquest 9 d'octubre, deixar-se les banderes d'altres comunitats i començar a denominar com toca a la Comunitat Valenciana, sense falsos noms d'imaginaris països inexistents. El 9 d'octubre és un bon moment per a defensar tot el valencià".

Finalment, el president de NNGGCV, Juan Carlos Caballero, ha explicat que "aquesta és la setena edició d'aquesta campanya en repartim banderes per a reivindicar el dia 9 d'octubre davant un govern que no respecta els nostres senyals d'identitat. Volem traure i mostrar l'orgull de ser valencians i de ser espanyols. El PP està amb els valencians, al carrer. Repartim banderes d'Espanya i la senyera perquè la gent lluïsca amb orgull als balcons i finestres la seua valenciania".

Destacats