Marcos: "Gabriela Bravo ha d'assumir les seues responsabilitats i donar la cara després de l'escàndol del rescat VIP a una amiga"

Guardar

Verónica Marcos, diputada del PP a Les Corts
Verónica Marcos, diputada del PP a Les Corts

La diputada del GPP en Les Corts, Verónica Marcos, ha exigit "que tant Gabriela Bravo com José María Ángel assumisquen les seues responsabilitats i donen la cara després d'utilitzar els recursos d'emergències de tots els valencians per a un rescat VIP a una amiga".

En esta ocasió, ha recordat Verónica Marcos, "la pròpia Agència Antifrau ha hagut de traslladar a la Fiscalia els fets perquè s'investigue un ús indegut dels recursos públics" després de mobilitzar un helicòpter per a un suposat rescat VIP.

La diputada popular ha insistit que "qui ha de donar la cara d'una vegada és Gabriela Bravo, porta amagada molt de temps i era la màxima responsable de l'AVSRE i la SGISE, que és a més una de les entitats que està sent investigada pels presumptes contractes irregulars durant l'etapa del Botànic. Està més que demostrat que la seua gestió no ha sigut l'adequada en estos anys al capdavant de la Conselleria d'Emergències, i no obstant això, encara no l'hem sentida parlar ni donar explicacions".

Per a Marcos, "és inadmissible que en cada pas que anem donant ens trobem amb un absolut descontrol i mal ús per part de l'anterior govern del Consell en multitud de qüestions". La diputada ha insistit que "ja no sols parlem d'amiguisme en els milers de contractes a dit, sinó que, també han utilitzat al seu antull una cosa tan sensible com els recursos dels servicis d'emergències".

"Cada escàndol supera a l'anterior, des dels contractes a directius sense titulació i sense informe favorable de la Direcció de Pressupostos fins a helicòpters que volen per als amics, cada vegada que s'obri una investigació o es fiscalitza algun organisme dependent de Bravo ix algun escàndol", incideix Marcos.

Arxivat a:

Destacats