Manolo Mata: "Hem de construir xarxes de salvació per als quals pateixen i contribuir a seguir i difondre les indicacions sanitàries"

El síndic del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes destaca "el compromís de tota la societat valenciana i dels seus representants polítics" davant l'alerta sanitària generada pel coronavirus

Guardar

Mata_censura_rajoy
Mata_censura_rajoy

El síndic del grup socialista en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha considerat que, davant l'alerta sanitària generada pel coronavirus i els seus efectes, s'ha d'"aconseguir generar xarxes de salvació per a tota la gent que està patint" i ha destacat que la labor de la ciutadania ha de ser "contribuir a seguir i difondre cadascuna de les indicacions que van donant els poders públics, que estan absolutament compromesos la resolució d'aquesta crisi".

Així ho ha afirmat Mata després de participar en la reunió celebrada hui per videoconferència entre el president de la Generalitat, Ximo Puig, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, i els síndics dels grups parlamentaris amb representació en Les Corts Valencianes, de la qual "portaveu del grup socialista ha destacat "el compromís polític de tota la societat valenciana i dels seus representants polítics".

"Cal agrair a aqueixa gent que està cada dia als hospitals, en els supermercats, en la neteja, a les fàbriques, en els tallers, que estan prestant serveis que són essencials", ha manifestat el també sotssecretari general del PSPV-PSOE. En aquest sentit, ha assegurat que la situació és "complicada" però que "es pot resoldre" i ha subratllat que "el Govern valencià ha fet previsions que són absolutament correctes".

Així mateix, Mata ha posat en valor "el compromís d'una administració que està bolcada en la resolució d'aquesta crisi" i ha afegit que "els funcionaris de totes les administracions estan entregats". "Crec que és un moment d'agraïment a tots i totes els que esteu patint aquesta crisi, als qui esteu a casa i als qui no podeu estar a casa", ha declarat.

Quant a les accions per a pal·liar els efectes d'aquesta crisi a nivell econòmic, ha indicat que la pandèmia "deixarà esquinçalls en aquest àmbit", per la qual cosa ha considerat "molt importants" les mesures que adopten tant el Govern espanyol com la Unió Europea. "Ningú es pot quedar arrere, en aquesta crisi no es poden repetir els errors de 2008, quan van pagar la recessió els qui menys tenien", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats