Lluïsa Notario: "Aquest govern compleix estrictament la llei i denúncia el cinisme i la irresponsabilitat de Catalá intentant alçar sospites de presumptes irregularitats"

La regidora de Gestió de Recursos Lluïsa Notario respon a les acusacions sobre la Policia Local perpetrades pel PP

Guardar

La regidora de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario, al costat del regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana
La regidora de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario, al costat del regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana

La regidora de Gestió de Recursos Lluïsa Notario ha contestat a les acusacions fetes per l'oposició popular sobre la Policia Local. "En primer lloc, cal deixar clar que les permutes són una forma de provisió de llocs excepcional, absolutament legal, recollida per la normativa vigent. A més, la Llei de Coordinació de Policia Local aprovada en 2017 recull la forma com s'ha d'aplicar aqueixa provisió de llocs en les permutes de la Policia Local. Aquesta qüestió s'està complint de manera estricta a l'Ajuntament de València", ha afirmat Notario. La regidora ha afegit que aquesta competència es pacta amb els sindicats, per la qual cosa l'entrada de personal a través del sistema de permutes es negocia en la Mesa General de Negociació amb els sindicats.

"Això de l'Agència Antifrau és, exclusivament, un requeriment d'informació a partir d'una denúncia. Això no significa que hi haja irregularitats sinó que hi ha una denúncia com les tantes que arriben a l'Agència Antifrau, de les quals tothom sap quina està sent la seua conclusió de manera constant, l'arxiu. Com sempre, tota la informació requerida se'ls ha traslladat", ha assegurat Lluïsa Notario.

En la seua resposta, la regidora de Gestió de Recursos també ha acusat el Partit Popular de ser una "una oposició no constructiva a València", que, segons Notario,  l'única cosa que fa és pregonar un "discurs populista" i manipular a l'opinió pública.

"Ni som com ells quant a les prioritats en la gestió, ni som com ells quant a l'ompliment de les butxaques, ni som com ells a l'hora de gestionar la plantilla de la Policia Local", ha declarat Notario, que ha recordat que quan els populars estaven en el poder van estar una dècada sense convocar oposicions per a nous agents de la Policia Local. "La plantilla de la Policia Local no s'augmenta amb denúncies, ni anònimes ni signades, però tampoc amb la inacció quan es governa o amb falsedats quan s'està en l'oposició. La plantilla s'amplia amb els processos que des de 2015 hem recuperat perquè hi haja nous agents", ha manifestat.

Arxivat a:

Destacats