Llanes lamenta que al PP "li molesten els assoliments històrics del transvasament del Xúquer-Vinalopó i del tractament en fred per a les taronges"

Guardar

Ximo Puig en una visita al transvasament del Tajo-Segura
Ximo Puig en una visita al transvasament del Tajo-Segura

El secretari d'Agricultura del PSPV-PSOE, Roger Llanes, lamenta que al PP "el molesten els assoliments històrics que ha aconseguit el Consell de Ximo Puig, com el transvasament del Xúquer-Vinalopó i l'aprovació del tractament en fred per a les taronges de Sud-àfrica". Així s'ha manifestat el dirigent socialista, qui ha recordat que "mentre el PP s'obstina a continuar amb les seues guerres estèrils, el Consell de Ximo Puig aconsegueix acords que beneficien al camp valencià".

Així mateix, Llanes ha destacat que "per als i les socialistes el transvasament del Tajo-Segura és irrenunciable" i per això "el reclamem per totes les vies possibles amb fermesa política, amb contundència jurídica i sobretot a través del diàleg". "Amb el diàleg", ha remarcat, "el govern valencià ja l'ha aconseguit al Vinalopó i no cessarà en el seu treball fins a aconseguir l'aigua per sempre i al mateix preu en totes les comarques del sud d'Alacant".

En aquest sentit, el secretari d'Agricultura, ha destacat que "el PSPV-PSOE aporta solucions davant reivindicacions històriques, a través d'una aposta ferma per la unitat i l'acord". "És una pena que davant una qüestió tan vital per a l'agricultura de la Comunitat Valenciana, el PP enfronte a la ciutadania en la seua obstinació per aconseguir vots", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats