El litoral de la Comunitat Valenciana té una previsió d'ocupació del 80 % per al pont de l'1 de maig

Guardar

Platja de la Comunitat Valenciana
Platja de la Comunitat Valenciana

Els hotels del litoral de la Comunitat Valenciana partixen d'una previsió d'ocupació pròxima al 80% per a este pont de maig. Així ho mostren els resultats d'una enquesta telefònica realitzada per Turisme Comunitat Valenciana a una mostra representativa d'hotels, tant de litoral com d'interior, de la Comunitat Valenciana per a les nits de l'1, 2, 3 i 4 de maig.

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha assenyalat que es tracta de "xifres provisionals", ja que, tal com ha apuntat, "s'espera que s'incrementen si les previsions climàtiques milloren, i es consoliden les reserves d'última hora".

Montes ha subratllat que "la Festa del dia del Treball, juntament amb el dijous 2 de maig, festiu en diverses autonomies, entre elles Madrid, el principal mercat nacional emissor de turistes per a la Comunitat, propiciarà sens dubte un important flux de visitants cap a la nostra destinació".

Segons el citat sondeig, la Comunitat Valenciana compta hui dia amb unes reserves confirmades estimades en un 78% en el litoral, on el percentatge més alt el registra la ciutat de València, amb una estimació del 86,65%, seguit de Benidorm que partix amb més del 82% de les seues places hoteleres reservades.

Quant al litoral de la província de València, sense comptar la ciutat, l'ocupació estimada aconseguix el 71,74%; el litoral d'Alacant (sense comptar Benidorm), part hui dia amb unes previsions del 81% i la previsió hotelera en el litoral de Castelló se situa prop del 60%.

Previsió d'ocupació a l'interior

Nuria Montes també ha informat que, segons estes estimacions, els hotels de l'interior de la Comunitat Valenciana compten amb una previsió d'ocupació que s'aproxima al 70% per a les nits de l'1 al 4 de maig.

En concret, s'estima una ocupació del 80,2% en el cas dels establiments de l'interior de la província de València, un 61,6% per als hotels d'interior de la província de Castelló, i un 55,6% d'ocupació per als de la província d'Alacant.

Destacats