Les entrevistes de Baldoví "En Confiança" comencen amb Manuela Carmena, Lory Money i Miquel Ramos

El programa d'entrevistes del diputat de Compromís al Congrés a través de YouTube, Twitch i Spotify serà amb escenari mòbil

Guardar

baldovi
baldovi

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, estrenarà el pròxim 26 de març 'En Confiança', un programa en el qual parlarà amb diferents personalitats de la política, la cultura, els mitjans de comunicació, moviments socials i la societat civil.

En el tràiler del programa apareixen l'exalcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, el cantant senegalés Lory Money, el periodista i exmembre d'Obrint Pas, Miquel Ramos, i la portaveu de la plataforma antinuclear 'Tanqem Cofrents', Lorda Teixidor.

El programa s'anirà desplaçant a diferents espais representatius per als convidats per a poder conéixer millor la seua vida, la seua trajectòria i les seues lluites en un ambient tranquil i amb humor i podrà veure's cada dos divendres en les plataformes de streaming YouTube, Twitch i Spotify.

Baldoví s'ha mostrat il·lusionat amb el nou projecte i ha fet broma sobre: "si em vera la meua mare em diria que sempre he sigut molt faranduler". "Quan m'ho va proposar el meu equip al principi em va espantar una mica però a mesura que el projecte s'anava fent gran i proposàvem persones amb les quals parlar em van entrar moltes ganes de començar. Parlarem amb gent que no sol parlar molt de política i tractarem temes socials i mediambientals que moltes vegades passen desapercebuts en el voràgine de notícies".

Arxivat a:

Destacats